Tapahtumia tai sitten ei

 

Sääksimurhetta sunnuntaina.

Riemua maanantaina ja tiistaina:

♥Pölyt pois Beethovenista! Osa N+1

Ludwig 250 v ☺♥☺♥♥♥!

 

Aikaa on kulunut vuoden verran siitä kun B:n pianokonsertot Helsingin Musiikkitalossa tallennettiin ja M-talon kahteen kertaan ääriään myöten täyttänyt yleisö seurasi  konserteissa peräkkäisinä iltoina paikoilleen jähmettyneenä (= ei voi liikahtaakaan ettei vaan mitään mene  ohi..) ja kiljuen riemuitsi kokemaansa elämystä sitku konserttojen viimeiset soinnut olivat häipyneet ja taiteilijat, onnellisen yleisön kannustamina, kiittäneet toisiaan ja ottaneet vastaan yleisön loppumattomat kiitokset.

Stephen Hough, Hannu Lintu ja RSO.♥♥♥

 

Vajaa vuosi siitä Wanhan Rouvan postiluukusta tulla tupsahti kolmen CD:n paketti .

 

Olin edellisinä päivinä vääntänyt viittä vaille julkaistavaksi surukirjoitusta Seilin sääksien kohtalosta, mutta jättänyt sen odottamaan valokuvien valintaa. Koko viikko oli kulunut kuin sumussa, kylmän sään ja tuulen mellastaessa ulkona sateen kanssa vuorotellen.

 

 Ennenaikaisesti tyhjentynyt pesä..💔

 

Siihen ankeuteen musiikin maailma ja musiikin voima tulivat omaan kotiini, voima erityisesti siksi, että tämä pianokonserttolevytys tuo eläväksi sen tunnelman, joka täytti Musiikkitalon, vie minut taas johonkin minkä muistan niin rakkaana, mutta jota on mahdottoman vaikea kuvailla. Tässä musiikissa kuuluu ja näkyy (vaikka ei olekaan kuvallinen tallenne) kirkkaus, rakkaus musiikkiin, taituruus, samaan tahtiin hengittäminen, säveltäjän nerous, muusikkojen antautuminen. Kaikki.

 

Maanantaina tapahtui kaikkiaan kaksi lämmittävää asiaa: melkein pääsin kuuntelemaan 'kärpäsenä katossa' urkumusiikkia Domiin – mutta se hanke jumiutui Wanhan Rouvan selkäkremppaan joka hillitsi retkeilyaikomuksia – tai siis toivottavasti vain siirsi tulevaisuuteen, esimerkiksi Naantaliin..

 

Lähes samaan hengenvetoon kun jouduin peruuttamaan urkumusiikin Posti toi erittäin hyvin pölytetyt Beethovenit 🤩 , raikkaat ja rakkaat muistot vuodentakaisista konserteista.♥♥♥


 

Viimeksi tässä blogissa uhkailemani sädekehän kiillotusprojekti siirtyy, kun Kauppakassi-kuljetuksessa tuotiin tänään huomattava täydennys jäätelövarastooni(kin)..🤒 mutta kukapa sitä sädekehää täällä lukkojen takana näkisikään..😥

vuf 20.05.2020 10:37

Rankat ajat. Ei 'oikeita' konsertteja. Rankat ajat taitavat kaivata samat, eli rankat huvit. Onnea vain jäätelöpäiviin, peräti jäätelökesään Maaritin kanssa..?

WRR 20.05.2020 10:49

Ei Maaritin kanssa.. muuten kyllä. Edes.

Miehäsevaan täältä Espoosta 19.05.2020 17:14

Voi voi sääksillä on tyhjän pesän syndrooma pahuksen varikset

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 11:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

08.04 | 18:10

☺♥

08.04 | 09:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

23.03 | 19:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?