Tapahtumia tai sitten ei


.. olkoonkin, että päällimmäisenä on kipuilevan nilkan rauhoittuminen.

 

 

Siis Wanha Rouva voi nyt keskittyä menneiden viikkojen silmän ja korvan ja sydämen tuntemuksiin.Sydän Olenko etuoikeutettu, kun osaan tuntea mielihyvää, onnea, kiitollisuutta siitä miten ihan lähiympäristössäni on ihmisiä/instituutioita jotka antavat mahdollisuuden kokea tyynnyttävää/kiihottavaa/rakentavaa tunnetta?CoolMuutaman kymmenen euron vuotuinen sijoitus Museokorttiin kannustaa hakemaan ja kokemaan silmillä (ja korvillakin) taiteilijoiden mielikuvituksellisia näkemyksiä maailmasta - tämän- ja tuonpuoleisesta - ja kaikesta muusta mahdollisesta. Miten he sen kaiken keksivätkään?! Mitkä taidot!!!

näköala Kiasman 5. kerroksestaSydänLuotto-orkesteri♥ ja Sydän-johtaja♥ antavat huimaa sykettä maailmaani. Kun saa olla mukana kauden avajaisissa kuukausien paaston jälkeen, musiikki uppoaa niin että sitku backstagella on mahdollisuus hehkuttaa esittäjille/johtajalle/kanssakokijoille, sanat katoavat.HämmentynytWanha Rouva vain hyppelee ja iloitsee 'suu korvissa'. CoolVilli Jälkitunne hyökyy päälle kotona, herää suunnaton kiitollisuus ystävistä jotka antavat näitä hetkiä Wanhalle Rouvalle.

matkalla Musiikkitaloon

 

On elämässä muutakin onnellistavaa, toki. On läheiset Rakkaat Nuoret, on tiettävästi kohtuullinen terveys (kun ei tutkita,Kuiskaus kaikki on hyvin..), on sukulaisia lähellä ja kauempana, on monikymmenvuotisia ystäviä (vielä muutama), on vapaus (?) toimia tai olla toimimatta, on sanomalehdet (!), on digitaalinen mahdollisuus tutkia maailmaa, on kyky tuntea mielihyvää abstrakteista asioista. Mitä ihminen enempää tarvitsisikaan? Epävarma

 

No joo, kyllä aina joskus jotain sellaistakin että ketä kiinnostaa, miten toinen voi. Sen niin usein unohdamme, itse kukin. - Kunhan olen laskeutunut sfääreistäni, soitankin 94-vuotiaalle ystävälleni, jota olen vähän laiminlyönyt viime viikkoina. Hän on sitä ikäluokkaa, että hänen yhteydenottoansa ei enää voi odottaa, Wanha Rouva (mutta ei niin vanhaHehe) on se, jonka pitää ottaa yhteys. Kun saavuin Etelä-Pohjanmaalta Turkuun yli 50 vuotta sitten, Tuulikki oli työtoverini.

 


- Hui, aikaperspektiivi.. Järkyttynyt

 

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 11:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

08.04 | 18:10

☺♥

08.04 | 09:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

23.03 | 19:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?