Tapahtumia tai sitten ei

 

.. varjossa, elokuun kolmantena päivänä, on vain 28 astetta. Vau! Wanhan Rouvan viimeinen jäätelötötsä pakastimesta 'käsittelyssä'.  (Nam!) Kostean heinäkuun viimeiset oluet on tuhottu, ja voi aloittaa, kesäkuun innoittamana, raittiin elokuun.Leveä hymy

 

Peruutusten kesä alkaa kumartua syksyä kohti. Mitä suunnitelmia Wanhan Rouvan kesässä sit peruuntui?

 

Toukokuun lopussa jäi käymättä Aleksanterin teatterissa Saukkosen Villen ohjaamassa oopperaesityksessä, ja se kaikkein odotetuin kesätapahtuma, Otello Savonlinnassa - se, sen peruuttaminen kirpaisiSurullinen, mutta Wanhan Rouvan henkiset voimavarat eivät olisi kestäneet kaikkia mahdollisia, tilanteeseen liityviä riskitekijöitä. - Hotellimaksun peruutus mahdollisti myös uudet silmälasit.. ja oopperalippu saatiin myytyä netissä.

 

Merkkipäivän juhliminenkin oli ankarasti peruutettu. Onnistui. Posti osaa vielä onnittelukortteja kuljettaa ja gmail tervehdyksiä välittää. Ne posti-postin tuomat kortit (ja yksi kirje!) ovat nyt kultaakin arvokkaammat, huomaan.

Ja Reijo Mäki, Vareksen 'isä', kuittasi taas synt.p.onnittelut kirjaani (Gekko) perinteisillä Booktori-markkinoilla, sitä tilannetta ei peruutettu!

 

 

Mäki lukee novellikirjailija Luusalmen 'runoa', Heikkilä kauhistelee..

 

Heinäkuussa tuli nautittua muutama lounaskin.