Tapahtumia tai sitten ei

 

.. sekä silmien että nenän kautta, elämä rajoittuu huomattavasti. Ihmeellistä, että Auranrantojen Häirikön päässä niin paljon roinaa onkin. Siis Wanha Rouva (ent. Auranrantojen Häirikkö) on potenut viime päivät harvinaisen rajua flunssaa. Ainut myönteinen osa tilannetta on ruokahalun väheneminen, varsinkin, kun edellisen kerran kaupassa käydessäni en osannut ennustaa seuraavana päivänä iskevää tautia eivätkä kaapit suorastaan pullistele eväitä..

 

 

Maanantain ja tiistain repivä yskä koetteli kurkkua ja kylkien kestävyyttä, toivonkin, että kylkiluut ovat kunnossa. Tuntui kuin pahimmillaan yskimisen mukana olisi pullahtanut ulos kaikki 'sisuskalut'.Sairas Yöt olivat jatkuvaa yskimistä, nukkuminen näennäistä. Onneksi – koska olen tällaisen sairastamisen kroonikko – kaapissa oli vielä jäljellä kapseleita, jotka rupesivatkin hillitsemään yskää niin, että viime yön nukuin jo ihan tyydyttävästi.Eilisen päivän erikoisuus oli roima aivastelu ja nuha, nenäliinoja kului huoooomattava määrä, päivän mittaan olinkin ihan tyytyväinen, että olin huushollissani yksin..

 

 

Aamun lehtien luku on ollut näinä päivinä vajavaista, sillä vetistävät silmät ovat olleet tehokas AdBlocker (mainostenesto-ohjelma). Tänään kuitenkin jo erotin silmien vesiverhon takaa juttuja EU-tapahtumista, Afrikan uusimmasta vallankaappauksestaSurullinen, kotimaan politiikasta, hyvin-/pahoinvoinnista, ilmastonmuutoksesta ja sen seurauksista, Varsinais-Suomen kuntien veroprosenteista, Turun kaupunginorkesterin (TFO) tämän viikon konsertista plus kevään ohjelmistosta. Ja niin edelleen. Turkkarissa oli myös sivun kokoinen valokuvajuttu, oli kilpailtu kauneimmista Turku-kuvista. Ihan hienoja olivat ja voittajakuva persoonallinenkin. Huvittuneena huomasin, että kaikki palkitut Aurajoki-kuvat oli kuvattu niin, ettei betonista Kirjastosiltaa näkynyt..Silmänisku

Kymmenen vuotta sitten oli ollut ilmeisesti talvi eikä ollut turhia siltoja 'Halisten ukkojen' tiellä..

 

 

TFO:n kevään kausiohjelma tuli Wanhalle Rouvalle jo eilen postitse. Yhden konsertin sieltä valitsin, mutta koska se on turhan lähellä Wienin filharmonikkojen Tampereen-konserttia, päätin jo nyt, että lähden väliajalla kotiin. Solistinumeroa odotan iloisena, sillä lavalla on silloin loistava harpisti, ♥Xavier de Maistre jota kuulin ja näin livenä RSO:ssa helmikuussa https://areena.yle.fi/1-3987935#autoplay=true.