Tapahtumia tai sitten ei

 

Wanhan Rouvan uuden (1 kk) puhelimen yksi toimintatapa on vilkuttava merkkivalo, joka aktivoituu aina kun kalenterissani on merkintä jostakin määräajasta tai jonkun ystävän/tuttavan merkkipäivästä tai kun sähköpostiin tulee joku viesti tai puhelimeen tekstiviesti tai.. eli siis vilkutusta riittää sillä puhelin on yhteydessä pöytäkoneeseen ja sen toimintoihin. Hämmentynyt  En ole vielä etsinyt nopeaa ja näppärää tapaa poistaa turha vilkuttelu sillä tokihan minä ystävien syntymäpäivät muistan, viestit tsekkailen päivittäin jne.

 

Eri asia onkin sitten se, miten muistutusten mukaisesti toimin.. niinku nyt syntymäpäivät. Esimerkiksi viime viikolla olleen ystävän syntymäpäivän muistin oikein hyvin ja erittäin ajoissa, mutta huomasin että on ostettava kortti. Kortteja. Ajattelen nimittäin ruveta lähettämään oikeita postikortteja!

 

Tämän ylevän aikeeni väliin tuli Cecilia-happeningMusiikkitalossa ja seuraavana päivänä Turun kauppatorin tragedia, mutta maanantain kauppareissulla ostin kasan onnittelukortteja. (Viime viikon sankarittarelle lähetin ensihätiin sähköisen onnittelun)

 

Ihmeluurini yhteystiedoissa on mm. kaksi Kaitsua, ja yhteystietoja vanhasta uuteen siirrettäessä kaikki nimet tallentuivat jotenkin - erikoisestiHehe, koska olin entiseen tallentanut osan lempinimillä, osan vain etunimillä jne. Tämä uusi puhelinSuukko on ideoinut monesta etunimestä sukunimen ja sukunimestä etunimen.. ja kaikki nykyisen järjestyksen mukaisessa aakkosjärjestyksessä, tietenkin.Epävarma

Birthday smileys

SWS-jäsen nro 26 onnittelee: Tänään täyttää pyöreitä vuosia Suomen Wagner-Seuran ensimmäinen stipendiaatti vuodelta n-1Cool, 'meidän talon entinen', basso(baritoni), jonka kanssa Wanhalla Rouvalla on aina ollut toimiva kommunikointisuhde. Aamulla soitin onnittelupuhelun päivänsankarille, tälle toiselle Kaitsulle. Kun odottelin soittooni vastausta, ehdin jo miettiä, kummallekohan puhelu menee.. vaan oikea sankari vastasi ja oli yhtä mutkattoman tuttu kuin kaikki vuosikymmenet jotka olemme tunteneet. Leveä hymy Tekee arvokasta työtä pedagoginaHyvä, yksi näyte siitä oli kuultavissa Ceciliassakin.. 

 

 

Päätin tulevan viikonlopun aikana lähettää kaikki seuraavan kuukauden syntymäpäiväkortit - jos joku ei sellaista satu saamaan, voimme syyttää postia!

Postman job graphicsTai sitten luurini on hukannut yhteystiedot..

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 11:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

08.04 | 18:10

☺♥

08.04 | 09:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

23.03 | 19:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?