Tapahtumia tai sitten ei


.. neuvottomuutta kaikista julkisuudessa annetuista rauhoitteluohjeista huolimatta. Kiitos teille ystävät ja sukulaiset, jotka eilen otitte yhteyttä Wanhaan Rouvaan kysyen, olenko turvassa ja/tai varoittaen pysymään  sisällä!
Kas kun torstai-illan muistojen voimakkaissa mainingeissa rauhoituin pitämällä mediasulkua, minulla olivat perjantaina kiinni sekä radio, tv että netti. Rakkaan Nuoren soittaessa ja esittäessä kysymyksen jota en aluksi ollenkaan ymmärtänyt, siinä sain järkyttävän tiedon. Järkyttävän henkilökohtaisestikin siksi, että eilisen piti olla se päivä kun lähden just torin nurkalla olevaan tavarataloon ja just tuohon iltapäiväaikaan (kunhan olen 'kunnolla' herännyt) täydentämään olemattomiin nakerrettuja ruokavarastojani ja täyttämään tyhjää jääkaappia. Mutku en jaksanut..

 Nyt tv ja netti ja radio ovat syytäneet koko päivän tiedotustilaisuuksia ja uutisraportteja, kuvissa kauppatori näyttää olevan täynnä surijoita ja paikan päällä norkoilijoita, Wanha Rouva mietiskelee täällä kotona. Yksin.

 

 

 

 

Mona Hatoum (2013) Hot Spot. Kiasmassa marraskuussa 2016.

"Hatoumin runolliset ja usein tiukan poliittiset teokset kommentoivat sekä naisen asemaa että vallitsevaa maailmantilannetta. Luonteenomaista Hatoumin teoksille ovat ennakkoluulottomat materiaalivalinnat."