Tapahtumia tai sitten ei.. Wanha Rouva on huomannut tämän. Tänä kesänä pariinkin kertaan. Esimerkiksi Savonlinnan Oopperajuhliin osallistumista suunnittelin kokonaisen vuoden, niinpä, kun aika tuli kohdalle, juhlat melkein olikin jo juhlittu. Hehe

 Sama tuntuu olevan Tall Ships Races -tapahtuman kohdalla, ties miten monta kertaa kuluneiden vuosien aikana (oma TSR:ni eka kerran 1994) Wanha Rouva on taapertanut jokirannassa kameransa kanssa, henkäillyt uljaiden purjealusten kohdalla, ihaillut niiden uljautta ja silmiä hivelevää kauneutta, miehistön notkeutta kun ovat kiipeilleet köysistössä huoltotoimia suorittaessaan.

 

 

Niinpä tänä vuonna läksin liikkeelle vasta tapahtuman toisena päivänä, Hawkien ylilennon jylinänkin avajaisissa kuuntelin vain koti-ikkunoista (onhan noita nähty ja kuultu..).

 Tutustuin jokirannassa itäisen puolen tarjontaan. Valitettavasti olin ulkona vasta yhdeltätoista, joten pilvin pimein samoilla reiteillä vaeltava kansa pimitti monta hyvää kuvakulmaa ihmeitä töllistellessään. Sää oli kirkkaan auringonpaisteen ja tummien pilvien nopeaa vaihtelua mikä asetti Wanhan Rouvan kesylle ja iäkkäälle pikku kameralle omat vaatimuksensa..

 Mutta vanhat tutut olivat itäisellä Auran rannalla: Fryderyk Chopin, Krutshenstern, Sedov - onkohan Mir läntisellä rannalla? Aivan uusi tuttavuus oli tämä, Omanista Turkuun purjehtinut: