Tapahtumia tai sitten ei

 

Kokonaisuus.  Miten sanat asettuvat. Asiayhteys. Tai sitten jotain muuta. Mutta jos lausahdat henkilöstä A) henkilölle B) tai C), että olet huolissasi siitä, kun tämä ei käy missään (Musiikkitaloa ei varmaan lasketaSilmänisku) tai jos ihmettelet henkilölle C) että mitähän sille A:lle kuuluu kun ei ole pitkään aikaan kuulunut mitään, niin..

 Telephone on Google Android 7.1Mobile Phone on Google

Oletko ihan itse esimerkiksi soittanut puhelimella ja kysynyt? Tai oletko lähettänyt pikku pikku tekstiviestin – ja kysynyt? Tai oletko lähettänyt ihan sähköposti- tai paperipostiviestiä – ja kysynyt? Ja jos nyt sattuu niin, että A) on jollakin tavalla internetin verkoissa, oletko kommentoinut siellä?

 

Wanhalla Rouvalla aina joskus nousee ärsytyskäyrä vähän korkealle, kun sattumoisin kuulee itsestään tuollaisia sivukysymyksiä. Taitaa olla erityisen vaikeaa asettua kaikkien kiireiden keskellä toisen ihmisen asemaan, oli tämä sitten tuttu tai vieraampikin. Mutta tuttujen piirissä ajattelemattomat lausahdukset voivat ajattelemattomien linkkien kautta kantautua sen A:n korviin ja aiheuttaa turhaa mielipahaa joka aikansa alitajunnassa nukuttuaan herää..

 

Ja entäpä sitten, mitähän ”puhutaan” sellaista, mitä ei tule tietoon? Noh, siitä olen jo ajat sitten jättänyt välittämättä. - Itsestänihän minä taas jaarittelen, omat ajatukset ovat omia, niitä saan purkaa.Surullinen

 

Wanha Rouva on tällä hetkellä kaukaisen (kaukana asuvan) vanhan ystävän kohdalla kummallisessa ystävyyden välivaiheessa. Toki ehkä elämme sitä kliseistä aikaa, kun ”on kasvettu erilleen” (?) vaikka emme olekaan aviopari. Mutta tunnen inhottavaa mielipahaa, kun yhteydenpitomme harvenemiseen yhtenä syynä mainitaan, ettei ole aikaa (arkipuuhat) tai ei jaksa (ikä, terveydentila) kirjoittaa kirjettä, Page Facing Up on Apple iOS 10.2sellaista pitkää epistolaa, joita vuosikymmenien aikana on, ilmeisesti kalenteri kädessä, naputeltu. Siis ei mitään, ellei sitä!? Epävarma

 

Mitä se sellainen on? Väistämättä Wanha Rouva miettii, että olen arvoton ystävä, ex-kaveri. Joten.. lopeta valittaminen!Vihainen OK, tiedän että olen vuolassanainen, mutta ymmärrän oikein hyvin, jos pikku pikku tervehdyksen alkuun minulle heti kerrottaisiin että aikaa on rajoitetusti, ei lörpötellä kauan. Eräässä yhteydessä olen/olemmekin opetelleet ja käyttäneet koodia: Lyhyen kaavan kautta! Toimii!? (Ainakin useinmitenHehe.)

 

Mikähän tämän taas laukaisi? Ehkä se, että päivän/viikonlopun ainoita yhteydenottoja tänne päin (käsivammaisia sähköposteilijoita ei tässä lasketaHämmentynyt) oli kaupallinen tekstiviesti, joka kertoi että jopa alennetuista tuotteista saa vielä tietyn ajan 25%:n lisäalennuksen - enkä edes ole ostanut sieltä mitään ainakaan kymmeneen vuoteen! Vai oliko se MoMan tai Guggenheimin tiedotteet siitä, että esim. G:ssä olisi nyt taidekirjoja alennuksella ja että sinne tulee tärppejä kuten Miami City Ballet: The Fairy’s Kiss by Alexei Ratmansky. Sunday and Monday, January 29 and 30, 2017 (times vary) Stravinskyn SuukkoKeijukaisen suudelman musiikkiin tehdystä tanssiesityksestä. Nuo ovat hauskoja, mielenkiintoisia, valitettavasti vain New Yorkissa – mutta mielikuvituksen avulla voi melkein käydä ostoksilla tai katsomassa, niin, melkein mitä vain. Kuten tätä:

The Tilled Field, 1923 - Joan Miro

Joan Miró  The Tilled Field ( La terre labourée )

During the summer of 1923 Joan Miró began painting The Tilled Field, a view of his family’s farm in Montroig, Catalonia.. is considered to be one of his first Surrealist works.

 

Tietysti me heti tässä näemme, että entistä kotipihaansa Miró tuossa kuvaa (tai jotain muuta☺). - Nyt mentiin sivupoluille, löysin nimittäin linkin joka tarjoilee ennen näkemättömiä (minulle), varhaisia Mirón teoksia, taidankin lopettaa tyhmäilyni tähän ja upota tänne: https://www.wikiart.org/en/joan-miro/the-tilled-field-1924 tai sitten rupean tutkimaan uusinta Suomen Kuvalehteä, josta tuli jo mielipidekysely enkä ole vielä edes Jyviä & Akanoita lukenut!

 

Museoasian syy-yhteys alkujorinaani voi olla mikä vaan.Epävarma

 

By the way, jos Helsingin Guggenheim-ehdotus ei olisi ollut niin musta ja jyrkkäpiirteinen, kansalaismielipide ei ehkä olisi ollutkaan niin raju, jos kokonaisuus olisi ollut vaiks tällainen:

Kuvahaun tulos haulle guggenheim bilbaoMissä museo luuraa?Cool (Opening to the public in 1997 the Guggenheim; designed by Frank Gehry♥.)

 

Olen jo autuaasti unohtanut, millä perusteilla se musta möhkäle valittiin voittajaksi Helsingissä, mutta tuli mieleen, eikö jurylla ollut käytössä havainnekuvia? Kuvahaun tulos haulle guggenheim bilbao

Bilbaon Guggenheimin edustalla olevan Maman –hämähäkinVau äiti on Louise Bourgeois. Kerran, vuonna n-1 (ennen digikameraa) näitä oli esillä Tukholmassakin Sergelin torin varrella olevassa Kulturhusetissa. Wanha Rouva tykkäsi kovasti, juniori ei ehkä ihan niin paljon?

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 11:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

08.04 | 18:10

☺♥

08.04 | 09:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

23.03 | 19:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?