Tapahtumia tai sitten ei

.. sponsorista joka mahdollistaisi Wanhan Rouvan huushollin vempaimien uusimisen?

 

 

Olen juuri selvinnyt säikähdyksestä, joka kirjaimellisesti sekoitti elämääni ja nosti verenpainetta noin kahden viikon ajan. Vieläkin ovat muutamat tiedostolokerot eri tavoin kuin melkein 20 vuoden käytön aikana ovat olleet ja joiden tiettyyn järjestykseen olin oppinut ja tottunut..

 Computers clip art

 

Puran tässä siis lähinnä kotitietokoneen ongelmaa, joka heitti elämäni raiteiltaan. Yhden yön aikana oli tapahtunut jokin ”juttu”, joka pudotti koneelta kaikki asetukset ja järjestykset aikaan n-1. Wanhan Rouvan onni oli, että SydänUudenmaan HätäapuSydän oli tulossa luokkakokoukseen entiseen kotikaupunkiinsa ja nipisti sillä reissulla omasta kiireisestä aikataulustaan yhden päivän ylimääräistä, joka sitten kuluikin rattoisasti asennustöissä. Ihailen ja ihmettelen sitä taitoa ja kärsivällisyyttä, jolla a:sta alkaen palautettiin koneessani kaikki tiedostot ajantasalle!

 

 

Siinä samalla sivuttiin aihetta, millaisia muita aparaatteja olisi tarjolla Wanhan Rouvan hyödyksi ja ajankuluksi sitten kun nämä nykyiset (tietokone, televisio, levysoitin/-soittimet) sanovat sopimukset irti joko menemällä ”tilttiin” lopullisesti – tai syttymällä palamaan?

 

 

Ei oo eläkeläisen elämä aina helppoa ja vaikeammaksi tulee, kun viranomaispostitkin (?) rupeavat kolahtamaan sähköiseen postilaatikkoon. Laskuista monet jo tulevatkin suoraan sähköpostiin.

Tilasin - odottamaan sitä aikaa kun ei ole mitään muuta kiireellistä - luettavaa: Books
 graphicsAntti Tuurin Tangopojat (tietenkinSilmänisku, pohojalaaset volvon tehtailla Ruåttissa) ja tieto-Finlandia-ehdokkaan Maamme. Kummastakin tuli lasku sähköpostiin jo ennen kuin postista tuli huomautus saapuneesta lähetyksestä. Oli hauska seurata, ehtivätkö kirjat tulla ennen eräpäivää. Joo, kyllä ehtivät. Ja lukemista odottavien opusten pino Wanhan Rouvan olkkarin pöydällä kasvaa.. mutta Hamletin kakkoskertalukeminen on pian päätöksessä ja Riku Korhosen uutuuden ratkaiseva loppunäytös odottaa seuraavaksi vuoroaan. Sitten on uusimpien uutuuksien vuoro.

 

 

Omaa, kohtalaisen suurta sähkölaskuani nämä uskolliset seuralaiset (tietokone, tv) kasvattavat, mutta mistä sitä tempaisee tuhansia euroja koko arsenaalin uudistamiseen? Siis sitä sponsoria minä vaan..Hehe

 

 

Nyt elämä hymyilee, kun pääsen näpyttelemään joko näitä omituisia kuulumisiani tai lukemaan niitä radio-/tv-uutisten tarjoilemia ”lisätietoja xxx:n verkosta”.. Muutamia hienosäätöjä tietokoneella on vielä toteutettava, sillä U:n Hätäapu, se kullanarvoinen, ei ihan kaikkea ehtinyt urakan jälkeen kerrata Wanhan Rouvan kanssa, mutta Ende gut, alles gut. Ich glaube.

 

 

Wanhaa Rouvaa odottaa digiboksissa ruåttin- ja englanninkielen kertauskurssin jatko: Nobel-juhlien 4,5-tuntisesta ohjelmasta on vielä katsomatta palkittujen puheenvuorot, niitä juhlia olen yrittänyt mahdollisuuksien mukaan seurata Ruotsin televisiosta. Syvimmän vaikutuksen teki muutama vuosi sitten Svetlana Aleksijevitsh (Tsernobylista nousee rukous) kirjallisuuden Nobel-kiitospuheessaan, mutta kyllä muistaakseni lähes kaikki palkitut ovat osanneet kiitospuheissa kansantajuistaa omat erikoisalansa.

 

 

Koulutus ja tutkimus kunniaan! Sillä voi olla tällainenkin etävaikutus kuin että joku eläkeläiseukko kaukaisen Suomen Auranrannoilla saa kiksejä siitä kun fiksut ja taitavat tiedemiehet ja –naiset palkitaan aivan uskomattomista tutkimustuloksista ja -löydöistä, joista voi tulevaisuudessa olla hyötyä ja iloa meille itse kullekin tai meidän lapsillemme/lastenlapsille.

Puhumattakaan World globe graphicsmaailmasta laajemminkin.

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 11:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

08.04 | 18:10

☺♥

08.04 | 09:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

23.03 | 19:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?