Tapahtumia tai sitten ei

Kolme päivää sitten Wanha Rouva joutui liittymään siihen (vanhojen) ihmisten suureen joukkoon, joka taistelee internet-yhteyksien kanssa. Yön aikana oli tapahtunut jotain joka jumitti kaiken. Mikä palautti kaikki asetukset lähes siihen ensimmäiseen, vuosien takaiseen tilaan??? HämmentynytMitään tällaista en ole vuosien aikana kokenut.

 

 

Koska olen näissä ongelmatilanneasioissa toisten taitojen varassa = en ole itse asentanut ohjelmia yms koneeseeni, olen aika neuvoton. Totean taas kerran sen, että JOKA ASIASTA: Joka salasanasta, niiden muutoksista yms on syytä pitää päivitettyä luetteloa PAPERILLA!!! Harvemmin käytetyistä yhteyksistä, joita varmasti et ole koskaan muuttanut, eri paperi. Vikapalveluista ja niiden puhelinnumeroista (kas kun netti ei toimiVihainen) eri paperi, sillä PUHELINKIN voi sanoa sopimuksen irti. Voitko mennä naapuriin soittamaan?  Niin, ja sitten ne paperit helposti muistettavassa ja löydettävässä paikassa..

 

 

Wanha Rouva on saanut kullanarvoista ensiapua SydänUudenmaan HätäapupalvelustaSydän, mutta Hätäavun arki ja työt ja tämä satojen kilometrien välimatka haittaavat tarkempaa avustamista. Aivan oma ongelmansa on se, että käyttämämme sanasto on aivan eri maailmoista..Hehe

 

 

Ei jaksa. Tässä tilanteessa oma sänky tuntuu kaikkein parhaimmalta, voisin pesiä siellä kellon ympäri - niin kuin viime yönä melkein tapahtuikin. Yllättävän nopeasti vuorokausi kuluu, jos suuren osan siitä nukkuu tai lötköttää tempurin syleilyssä kuunnellen radiota tai lukien jotain - viime yönä viimeiseksi Hesarin Kuukausiliitettä.

 

 

Tuntien odottelun jälkeen tietokoneyhteydet avautuivat taas, ystäväni Hämeestä oli lähettänyt adventtitervehdyksen:

Image may contain: text

 

Myös Suomen Kuvalehti oli lähettänyt s-postia, mielipidetiedustelun uusimmasta numerosta. Täytyypä ottaakin se lähitarkasteluun nyt.

 

 

- Ai niin, kesää odottelen! Ostin eilen Savonlinnan Oopperajuhlien lähettämällä tarjouskoodilla ensi kesälle lipun Aulis Sallisen uutuuteen "Linna vedessä"!!! CoolEi siis tullut turhaan etsityksi ja hankituksi Lassi Nummen runoelmaa, joka on ko. sävellyksen pohjana. Nyt on Wanhalla Rouvalla kasassa paketti Sallista, Kullervo ja Linna. Vau On siis jotain mukavaa mitä odottaa.. Ummistan silmät toistaiseksi siltä tosiasialta, että vaikka hotellikin on jo varattu, se on maksettava, samoin matkat. Turusta Savonlinnaan on pitkä matka, eikä yhtään lohduta oopperajuhlajohtaja Silvastin taannoin lausuma "lohdutus" että  Savonlinnastakin on Turkuun pitkä matka (<-savolainen!).SilmäniskuHm.

 

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 11:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

08.04 | 18:10

☺♥

08.04 | 09:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

23.03 | 19:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?