Tapahtumia tai sitten ei

Tietämyksen ääni puhuu

Minähän tiedän, miksi hartiasi on jumissa: istut liikaa tietokoneella (mutta miksi vasen olkapää kun hiirikäsi on oikea?), olet "aina menossa" (sehän se selänkin kipeyttää), et liiku tarpeeksi. Niinpä niin, rasti ruutuun, mikä näistä valittaisiin? Missä on se ruutu johon voisi ruksata sellaisia asioita kuin ikävä, pettymys, yksinäisyys? Ikävä sellaisia asioita/ihmisiä kohtaan jotka ovat kaukana tai vaikka ovat lähelläkin eivät oikeasti ole, pettymys siitä ettei uskallakaan lähteä kokemaan Turangalila-elämystä kerran kahdessa vuodessa iskevän niskakivun takia ja pettymys myös siitä että joissakin asioissa mikään ei muutu, yksinäisyys kun läheiset ovat kaukana silloinkin kun ovat lähellä ja yksinäisyys siinä tilanteessa kun on tuomittu olemaan maallikko ja amatööri.


Ratkaisun täytyy löytyä. Välinpitämättömyys? mihin seepra raidoistaan pääsisi. Mielen turruttaminen? ennen alzheimeria keinot ovat vähissä. Uppoaminen johonkin? mutta siihenhän reissaaminen on just oikea keino! Siis? Tietokoneen heittäminen Aurajokeen? ei ehkä onnistu ennen alzheimeria tai käsien halvaantumista. Siis?

 

Levyltä Messiaenin Turangalilan soittaminen, ehkä,   RSO:n Wagner-konsertin aktiivinen odottaminen, varmasti,  viikon kuluttua! Olisikohan levyhyllyssä Gubaidulinaa... Ja niin, perjantainahan tulee radiosta tamperelaisten viime lauantain konsertin taltiointi! Lohdutuspalkinto.Hämmentynyt

 

Iltapäivällä: Levyhyllystä löytyi hieno huilu-kitaralevy Medieval Plot, jonka sain melkein neljä vuotta sitten levyllä soittavalta huilistilta, "entisessä elämässäni". Miten saatoinkaan unohtaa myös levytetyn musiikin rentouttavan vaikutuksen,  tämä Music for Relax on nimensä veroinen ja kaappaa ajatukseni to the sunny side of the street. Kiitos muusikot!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

18.08 | 06:22

Upeita teoksia, varmaan livenä vielä hienompia! Kiitti kuvista!

...
15.08 | 12:29

Olipa jännittävä matka, suorastaan vähän liiankin jännittävä!

...
09.07 | 20:25

Upeita kuvia taas. Tommy Taberman on mun juttu.

...
23.05 | 08:51

En oo varma, mut ainakin se kuuluu Espanjalle ja on osa Eurooppaa. Me haettiin sieltä tankkerilla öljyä, vuonna 1 ja 2, en tiiä onks siellä enää sitä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS