Tapahtumia tai sitten ei

Erilaisia kuplia

Moët kuplii koko lasin täydeltä, reunasta reunaan, Lansonin jatkokuplat keskittyvät lasin keskelle. Pidän nykyään enemmän Lansonin kuplista. Entä miten ovat Wanhan Rouvan elämän kuplat helmeilleet päättyvänä vuonna 2012? Sitä sopiikin ihmetellä. Kolme ystävää on kuollut, yhden ja saman vuoden aikanaItkevä.  Muistan yhä useammin miten vanha äitini viimeisinä vuosinaan suri sitä että ystäviä menehtyy ympäriltä ja hän itse jää yksin. Äitini eli yli 90-vuotiaaksi. Kesällä tuli kuluneeksi 10 vuotta hänen kuolemastaan.

Iloa ja onnea vuoteen ovat tuoneet läheiset ja läheisten tapaamiset Turussa, Tukholmassa, Uudellamaalla. Miten voikaan Wanhalla Rouvalla olla niin ihana, ahkera, tietävä ja viisas.. pikkulintu.HämmentynytJa pikkulinnun kumppani.

On toki vuoteen mahtunut valtavasti muitakin ilon aiheita, ystäviä. Myös jotain aivan ennen kokematonta kuten marraskuinen juhlaviikko, siis Kuiskausviikko. Lukuisia musiikillisia onnenhetkiä, kävin useita kertoja vuoden aikana Musiikkitalossa, koin pari Tampere Filharmonian elämysiltaa Tampereella ja yhden M-talossa.  Muutama ”keikka” Kansallisoopperassa.  Kaikki yhteensä ehkä 26-27 kertaa, mutta 12 kuukautta, ei paha! Siinä on samettista pehmennystä sille, että talomme laaja ja meluisa putki- ym remontti alkoi raastaa hermoja täydellä teholla syyskuun alussa – eikä loppua näy.

-  Oli entisellä työmaallanikin juhlat, 50 vuotta siitä kun talo perustettiin.  Pari konserttia senkin tiimoilta tuli käydyksi, Turussa.

Kaikki jotka ovat kantaneet huolta (?) siitä, että Wanha Rouva liehuu liikaa (???), saavat rauhoittua sitten kun pakollinen evakko jonnekin – en tiedä vieläkään mihinVihainen – ajaa pois normaalista elämänmenosta huhtikuun puolivälistä juhannukseen (siis jos remonttiaikataulut pitävät). Jollakin konstilla täytyy päästä parit RSO-keikat kuuntelemaan ja ehdottomasti TampFilh:n kauden 2012-2013 päätöskonsertti – mutta niistä joskus myöhemmin.

EpävarmaMitä nyt?! Ovien paukuttelua! Luulin että häirikkönaapuri on muuttanut pois, nyt kuitenkin kuuluu ovien paukuttelua ja kovaäänistä puhetta käytävästä. Minkälainen uudenvuoden aattoilta ja -yö on tulossa? Pomppaan säikähdyksestä joka kerta kun ovia availlaan, naapurin tyyli – joka ei ennusta hyvää – on tunnistettavissa..

Kuluneen vuoden aikana olen entistä enemmän katsonut ja kuunnellut Ylen ruotsinkielistä tv-kanavaa, Femmaa, ilokseni huomaan että voin antaa tekstityksen olla pois ja luulen ymmärtäväni ns. normaalia ruotsinkieltä ainakin tyydyttävästi. Siis mitä on se pakkoruåtsi josta niin paljon puhutaan? Femmalta tulee hyviä ohjelmia ja sieltä voi myös nähdä muutaman tunnin ajan SVTWorldin ohjelmaa suoraan Sverigestä. Kun hiljakkoin ostin makuuhuoneeseen toisen radion, ohjelmoin siihen myös Radio Vegan.

Koska Wanha Rouva on ollut aika ahkera blogikirjoittelussa, nyt ei ole mitään syytä enempää haikailla päättyvää vuotta, joten Happy New Y to you all!Hymyilevä

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Satu | Vastaa 01.01.2013 13.57

Kiitti kultsi blogeistasi, niitä on ollut mukava lukea vuoden mittaan! Toivottavasti jatkat edelleenkin

ystäväsi Pohjanmaalta | Vastaa 01.01.2013 00.10

Ihania hetkiä vuodelle 2013 toivottelee ystäväsi lakeudelta. Kiitos mukavista blogihetkistä!

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS