Tapahtumia tai sitten ei

Aamulla, kello 7.14 se alkaa

VihainenPrrr…. Prr-rr-rrrrrrrrrrrrr… ppprrrrrr..  Olen kyllä jo herännyt lähes tuntia aikaisemmin, laihat lehdet on silmäilty saksien kanssa, lämmittelen vielä pehmeän peiton alla, haaveillen. Pomppaan pystyyn ja etsin toiset, tiiviimmät korvatulpat ja vedän peiton pään yli – ei auta! Lisään kaksi tyynyä pään päälle – ei auta!!! Mietin tuskaisena, mitenkähän korkealla verenpaineeni huitelee, olo on huono, muistelen onko lääkekaapissa mitään jolla tätä tuskaa voisi lievittää, ei kai, tilanne on ennen kokematon eikä ”henkilääkäriäkään” enää ole. Jos hörppäisin kolmioyskänlääkettä ja ottaisin samalla alkavaan stressiniskakipuun voimakkaimman kipulääkkeen kuin kaapissa on?

NYT on pakko nousta peittojen ja tyynyjen alta, henki ei enää kulje riittävästi.

EpävarmaMITÄ? Ei kuulu mitään. Ai niin, kello on yhdeksän kieppeillä, työmaalla on kahvitauko. – Haa! Poraaminen ja asvalttipihan jyystäminen ei tunnu jatkuvan kaffepaussin jälkeenkään. Mikä tuli? Ongelma? Menikö poranterä poikki? vai olisiko työvaiheissa nyt sellainen hetki että siirrytään tekemään muuta.Tätä täytyy käyttää hyväksi, menen katsomaan Hesarin nettisivuille www.hs.fi/vox, mitä illalla on tarjolla. Tänään aiheena on Sydänrakkaus. Kuusi puheenvuoroa rakkaudesta: Totuus on tutkijan intohimon hämärä kohde, Täydellinen totuus on kuin saavuttamaton rakkaus, Statusmiehen metsästäminen on yhtä hyödyllistä kuin himoita seksipommia, Rakkautta ei ole olemassa, Rakkaus jää oikkujen ja addiktioiden jalkoihin, Rakastuminen tekee hyvää luovuudelle.

Siinä otsikoidut aiheet. Noin 15 minuutin puheenvuorot jokaisella, teoreettisen filosofian professorista suuren sanomalehden vastaavaan päätoimittajaan.Osittain samaan aikaan tuon tapahtuman aikana, klo 19.03, YleRadio 1 lähettää Turun konservatorion 50-vuotisjuhlan SuukkojuhlakonsertinSuukko nauhoituksen  (joka onneksi jäänee kuunneltavaksi myös YleAreenaan noin kuukaudeksi).CoolWanhan Rouvan iltaohjelma on valmis.  Rakkaus tekee hyvää luovuudelle, toivotan rakastumista kaikille luovuutta tarvitseville ja käyttäville!Rakkaus

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS