Tapahtumia tai sitten ei

Lunta lasissa ja ryppyjä lehdissä

Ikkunastani näkyy pihan reunassa oleva kadunvarsiparkki, samoin naapuritontin vastaava. Todistin juuri yhden tapauksen välinpitämättömästä liikennekulttuurista: nuorehko mies (läheisen AMK:n insinööriopiskelija?) heitti reppunsa takapenkille ja läksi liikkeelle autolla, jonka lasit olivat lumen ja mahd. jään peitossa,  tuulilasiin tuli aukkoa vain sen verran minkä pyyhkimet saivat aikaan, farmarimallisen auton muut ikkunat jäivät tasaisen lumikerroksen peittoon.  Enpä haluaisi olla nyt ylittämässä katua tai muuten samalla liikennealueella tuon tyypin kanssa.

 

Aamuni on kulunut rypistyneiden sanomalehtien lukemisessa. Lehtipaperi on nyt ohennettu äärimmilleen, jos vielä ohennetaan, kääntöpuolenkin sivujen teksti ja kuvat näkyvät läpi.  Kun vielä lehdet on ennen jakelua niputettu huolimattomasti, rypistyneiden sivujen lukeminen vie aikaa ja nostaa ärsytystä. Toivottavasti tämän päivän laskostetut sivut olivat poikkeus. Myönteinen huomio oli: Hesarin "ilmettä" oli uudistettu selkeämmäksi, ja todella, ellei noita ryppyjä ym olisi ollut, lukeminen olisi ollut huomattavasti helpompaa kuin ennen. Vai johtuiko se osittain myös siitä, ettei mainoksia ollut niin törkeän paljon kuin yleensä?

 

Seikkailuani sanomalehtien sivuilla häiritsi jonkin verran Eve Mantun radiopakinan alku, jossa hän useiden minuuttien ajan rapisutteli mukanaan olleen (?) leivän käärepapereita puhuen  rapinan päälle/alle hiljaisella, ajattelemista kuvaavalla äänellä. Siis hyvä leipä OK, pakinan aihe sinänsäkin OK - mutta tulipa mieleen että pitkitetty paperin rapistelu ja sanojen pyörittely  olivat vain ohjelmatäytettä kun varsinaista asiaa ei ollut riittävästi. Hyi, olinko turhan negatiivinen? Pitikö minun samaan aikaan sekä syventyä päivän lehtiin että kuunnella radiopakinaa? No piti! Tullessani tänne koneelle en enää halua taustalle Eve Mantua, oli hänellä sitten hyvä aihe tai ei.

 

Talossamme on suruliputus. Jotakuta eivät enää pikkuasiat harmita.

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS