Tapahtumia tai sitten ei

Mitä kaikkea voi rahalla saada?


Esimerkiksi tällaisen konserttitaltioinnin:

 A state-of-the-art concert hall opens its doors in Moscow’s Zaryadye Park: the Zaryadye Concert Hall! A grand event that brings together the brightest stars of the Russian musical firmament—from Albina Shagimuratova, Anna Netrebko, Ildar Abdrazakov, and Mikhail Petrenko to Pinchas Zukerman, Daniil Trifonov, and Denis Matsuev—and the Mariinsky Theater Orchestra under Valery Gergiev’s direction.

 Minun henkilökohtaisia suosikkejani tuossa listassa ovat Petrenko, Trifonov ja Mariinski&Gergijev, siksi, kun olen saanut Musiikkitalossa nauttia heistä.. on ikään kuin vanhat tutut lavalla! Leveä hymy

 Raha liittyy tähän aarreaittaan siten, että kun taannoin katsoin medici.tv:stä Gramophone-palkintojenjakogaalan, huomasin, että ko. sivustoilta löytyisi vaikka mitä muutakin.
Olin kirjautunut palveluun sähköpostillani jonne tulla tupsahti muutamaa päivää myöhemmin viesti, että vielä parin päivän ajan olisi mahdollisuus lunastaa kanavan ns. Premium-katseluoikeus vuodeksi 50%:n alennuksella..
En kovin monta minuuttia miettinyt kun hain luottokorttini ja ostin sen avaimen jolla nyt pääsen lukemattomiin konsertteihin, oopperoihin, henkilökuvauksiin, ties mihin. Sellaisiin jotka muuten olisivat minulle vain etäinen haave.
Olen viimeksi, ennen tätä parhaillaan soivaa konserttia, nauttinut medici.tv:n hienoista henkilökuvista, sellotaiteilijoiden eliittiin kuuluneesta Mstislav Rostropovitšista ja nuoresta vikkeläsormisesta Daniil Trifonovista.  Nyt ihmettelen - taas kerran - Valeryn sormien värinää, miten hän sen tekee? Vau Vaikka kuinka harjoittelen, minä en saa sormiani noin nivel niveleltä värisemaan.. Tässä tuleekin näiden taltiointien erikoisuus (erinomaisuus): musiikin lisäksi on paljon mielenkiintoisia lähikuvia, yksityiskohtia.
Niiku nyt äsken Shostakovitšin pianokonsertossa (Denis Matsujev), minusta trumpetistilla oli harvinaisen pitkäkelloinen soitin (olikohan soittimella ollut sutinaa pasuunan kanssaHehe) - ja kovin, kovin oli kirkkaan kullankeltainen, oikein silmiä häikäisi..
Näyttämön kuningatar Anna Netrebko tuli lavalle kimallellen, ei siinä mitään, hänen äänensä on erinomainen, loppukiitoksetkin yleisölle Netrebko niiaili syvään ja sujuvasti.

 Konsertin päätöspauhuna on osa Musorgskin Näyttelykuvia.

 Ai niin, mikä on medici.tv:n normaali Premium-hinta? Noin 150€/vuosi. Kun jättää pari samppanjapulloa ostamatta tai laivalta kolme, niin.. Minä katson ja kuuntelen näitä tietokoneelta, hyvillä kaiuttimilla, mutta jos omistaa uudenlaisen hyper-television, sieltähän näitäkin voi nautiskella. Luulisin.

 Nyt lopetan tämän höpinän SydänWagneriinSydän, jota tarjoilevat Lorin Maazel ja Berliinin filharmonikot vuonna 2001 tehdyllä tallenteella. Yksi tunti ja 15 minuuttia nirvanaa..Hymyilevä


Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

18.08 | 06:22

Upeita teoksia, varmaan livenä vielä hienompia! Kiitti kuvista!

...
15.08 | 12:29

Olipa jännittävä matka, suorastaan vähän liiankin jännittävä!

...
09.07 | 20:25

Upeita kuvia taas. Tommy Taberman on mun juttu.

...
23.05 | 08:51

En oo varma, mut ainakin se kuuluu Espanjalle ja on osa Eurooppaa. Me haettiin sieltä tankkerilla öljyä, vuonna 1 ja 2, en tiiä onks siellä enää sitä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS