Tapahtumia tai sitten ei

Paheiden summa on vakio..

.. sanoi minulle tavaratalon kassajonossa tuttava, kun kehuin lopettaneeni tupakanpolton (se päätös oli silloin pitänyt jo vuoden joten katsoin sen olevan pysyvän). Tuosta on kulunut aikaa jo kymmeniä vuosia. Silloin ajattelin, että puhu mitäs puhut, ei pidä paikkaansa! Tupakka jäikin pois. Mitä tuli tilalle?

Tuttavani lausahdus tuli mieleeni tässä muutamana iltana, kun lötkötin sohvalla katsellen TV:stä jotain (?) ja imeskellen ihania sveitsiläisiä suklaapalleroita (Lindt). Muistin myös pois näkösältä piilottamani samppanjapullot,Silmänisku jotka odottavat vielä pimeämpää syksyä. 


Välisoitto: Kuuntelen parhaillaan YLE Radio 1:n ohjelmaa jossa puhutaan ilkeilystä. http://areena.yle.fi/radio/1647870.  Mielenkiintoista, ohjelmassa haastateltu suomenkielen professori on tutkinut ilkeilyä ja kirjoittanut siitä kirjankin. Keskustelu nostaa esiin monta asiaa, joista osan voi mielestäni siirtää myös paheisiin. Kun joku on ottanut keskustelutyylikseen jatkuvan tökkimisen – ei se ole oikein. Eihän? No jos se on väärin, se on sitten pahe? Näin minä, tummeneva luonnonblondi sen ymmärrän.


Syötäviä ja juotavia paheita siis löytyy.. Minulla yksi sellainen, suklaan ja samppanjan lisäksi, on jäätelö. Valitettavasti lempijätskini kuuluu eettisesti boikotoitavaan Nestlé-konserniin, siitä huolimatta turhan usein kävelen Mövenpickin kylmäkaapille ja nappaan ostoskärryyni yhden rasian. Eikä se rasia ei ole se pienin mahdollinen.. Järkyttynyt(sitä paitsi Valionkin jätskit ovat nykyisin Nestléä.)


Kovin ovat lihottavia nuo minun paheeni. Ja se näkyy! Sitten on niitä muita, jotka laihduttavat mutta – no niin, esim. jos istut konsertissa, oopperassa tai matkalla sinne/sieltä, sinua ravitsevat vain hengen hedelmät. (En harrasta väliaikanapostelua tai –naukkailua.)  Seuraavana aamuna huomaakin vaa´alla että yksi suklaakilo on jäänyt matkalle. Wau! CoolPaheekseni moni tuttava ja ystävä laskee kyllä sen, että aina ja kaikkialla keskustelu kanssani kääntyy musiikkiin, kapellimestareihin, solisteihin.. säveltäjiinkin.

Leveä hymySiispä persoonalleni uskollisena tarjoilen tässä paheellisia vinkkejä:

Teema esittää Metropolitan-Faustin lauantaina 27.10. klo 19, pääosassa ihana Jonas Kaufmann. Digiboksit tallennukseen!


Ja toinen vinkki Teeman nettisivuilta:

Lokakuussa juhlitaan Kaija Saariahoa ja joulukuussa Jean Sibeliusta ja suomalaista musiikkia!
Kausikortin syksyn ohjelmat
20.10. Karen Vourc'h (osa Kaija Saariahon 60-vuotisohjelmaa)
01.12. Sibeliuksen sinfonia nro 3
08.12. Sibeliuksen sinfonia nro 4
SuukkoTarkkailkaa erityisesti Sibeliuksia! Minulla on aavistus, että ne taltioidaan Musiikkitalossa 2.11.2012 RSO:n konsertista. Toivottavasti olen oikeassa.. sitä iltaa odotan. Sydän

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS