Tapahtumia tai sitten ei

Harmaa arki on alkanut

Kirjaimellisesti harmaa! Lunta satoi, sitä toivottua... mutta ei ainakaan kaupungin keskustassa ole sen valoisampaa kuin ennenkään, liukasta on.

 

Harmaus näkyy myös sanomalehdissä, enää ei lehdenkantajan tarvitse tuskailla tunkiessaan kahta pulleaa lehteä postiluukkuun, ennen joulua lehdet täyttäneet mainokset "osta osta osta" ovat vähentyneet vaikka alennusmyyntien aika on alkanutkin. Lehdet ovat laihtuneet. Siihen pitäisi tässä meikäläisenkin pyrkiä, laihtumiseen...

 

Tuntuu kuin maan kulttuurielämäkin olisi harmaantunut sään myötä vai onko itselläni harmaa suodatin päällä niin etten näe?  Tietääkö esimerkiksi joku satunnainen TFO:n konserteissa kävijä, että loppiaisaattona, siis ylihuomenna, on kevätkauden ensimmäinen sinfoniakonsertti? Käykö tässäkin niin, että matkaa muualle puuhaava harmittelee jälkeenpäin ettei ollut ajoissa huomannut/tiennyt konsertista? Koulujen syysloman aikana monelta jäi huomaamatta, että TFO:n pidetyn, pitkäaikaisen päävierailijakapellimestarin kausi päättyi  Turussa.

 

Suomen Kansallisoopperan tuleva taiteellinen johtaja on ollut kiitettävästi esillä mediassa, jopa Turun Sanomatkin uhrasi asialle tänään kokosivun jutun ja valokuvan.  (Olisipa ollut paikallisen orkesterinkin näinä päivinä alkavasta kevätkaudesta iso juttu - ajoissa!)  Saa nähdä, millainen juttu sitten repäistään kun oopperan seuraavan ylikapellimestarin nimi julkistetaan. 

Kuiskaus

Wäinö Aaltosen museon näyttelyt vaihtuvat loppiaisen jälkeen, sinne pitää kiiruhtaa tällä viikolla. Jos Carl Larsson kiinnostaa, sekin näyttely Turun Taidemuseossa päättyy.  Niin usein tapahtuu, että lähellä on liian lähellä, ei muista mennä ajoissa vaikka tietääkin, "kyllähän tuonne ehtii kun se on ihan kävelymatkan päässä".

 

Kuka tietää, mikä on Guimaraes ja/tai Maribor? Ja missä?

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS