kalenteri

Mielen kuohuntaa

Levitänkö ympärilleni negatiivista, positiivista vai ylipositiivista väreilyä?Hämmentynyt Silloin kun itse olen ”heikoilla”, ympärilläni olevat ihmiset voivat vaikuttaa mielialaani negatiivisesti, ehkä tahtomattaankin. Muulloin yritän taistella vastaan. Osaanko itse antaa hyviä viboja? Vai sorrunko siihen samaan mitä en toisilta kaipaisi.
On tosin aika hankalaa ottaa osaa kenenkään ahdistukseen, suruun tai iloon, ellei toinen sitä jaa. Kun emme näekään toisiamme kasvokkain kuin vain harvoin.

Siis mitä ystävyys on? Ei ainakaan välinpitämättömyyttä. Murennanko toisen ylipositiivisuutta jos/kun narskutan omia huonoja fiiliksiäni? Tai en edes narskutakaan, vaan tökkäilen. Ainakin väsyn joskus, kun ympäriltä kuuluu vain negatiivisia huomioita, kun ”lasi on puoliksi tyhjä”. Itse tuppaan käpertymään omaan kuoreeni neljän seinän sisälle silloin kun elämä ”ei suju niin kuin Strömsössä”, täytyykö opetella myös se reitti, jolloin ei lähesty muita silloinkaan kun itsellä olisi jonkinlaista energiaa? Epävarma

Kysymyksiä, kysymyksiä. Menen katsomaan peiliin..

ja kenties uppoan SuukkoTampFilh:n konsertin (6.10.) muistelemiseen, varsinkin se Berlioz´n Fantastinen sinfonia, se oli jotakin!


P.S. Hyvää suomalaisen kirjallisuuden päivää meille kaikille!Hymyilevä Miltä tuntuisi ruveta taas - vapaaehtoisesti - lukemaan Aleksis Kiven Valittuja teoksia?

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.12 | 22:12

Lainaukset herättivät kiinnostuksen hieman musiikin ulkopuolelle. Mattilan kirja menee varattavien listalle, kun nyt uusin pitkästä aikaa kirjastokortinkin.

...
23.12 | 18:09

Kiitos taas Ystäväni kaiken kattavasta kattauksesta konsertin saralta 😊. Rauhaisan ihanaa Joulunaikaa myös Sinulle❤️❤️💕

...
26.11 | 21:25

Kiitettävä(n pituinen) vyörytys. Luettava uudestaan ajan - vaan ei tupakin - kanssa. Antoisa enimmäkseen 'vain' Tampereen konserttitarjonnan varassa elävälle.

...
16.11 | 23:45

Ihana ja kaunis ja loistava kommentti illasta. Valitse joku tai kaikki,jokainen kumminkin on totta. Koska alat kerätä yhteen kirjaan nämä mus.talo elämyksesi.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS