uutisia

Mielen kuohuntaa

Levitänkö ympärilleni negatiivista, positiivista vai ylipositiivista väreilyä?Hämmentynyt Silloin kun itse olen ”heikoilla”, ympärilläni olevat ihmiset voivat vaikuttaa mielialaani negatiivisesti, ehkä tahtomattaankin. Muulloin yritän taistella vastaan. Osaanko itse antaa hyviä viboja? Vai sorrunko siihen samaan mitä en toisilta kaipaisi.
On tosin aika hankalaa ottaa osaa kenenkään ahdistukseen, suruun tai iloon, ellei toinen sitä jaa. Kun emme näekään toisiamme kasvokkain kuin vain harvoin.

Siis mitä ystävyys on? Ei ainakaan välinpitämättömyyttä. Murennanko toisen ylipositiivisuutta jos/kun narskutan omia huonoja fiiliksiäni? Tai en edes narskutakaan, vaan tökkäilen. Ainakin väsyn joskus, kun ympäriltä kuuluu vain negatiivisia huomioita, kun ”lasi on puoliksi tyhjä”. Itse tuppaan käpertymään omaan kuoreeni neljän seinän sisälle silloin kun elämä ”ei suju niin kuin Strömsössä”, täytyykö opetella myös se reitti, jolloin ei lähesty muita silloinkaan kun itsellä olisi jonkinlaista energiaa? Epävarma

Kysymyksiä, kysymyksiä. Menen katsomaan peiliin..

ja kenties uppoan SuukkoTampFilh:n konsertin (6.10.) muistelemiseen, varsinkin se Berlioz´n Fantastinen sinfonia, se oli jotakin!


P.S. Hyvää suomalaisen kirjallisuuden päivää meille kaikille!Hymyilevä Miltä tuntuisi ruveta taas - vapaaehtoisesti - lukemaan Aleksis Kiven Valittuja teoksia?

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.06 | 14:03

Hienoja tunnelmakuvia Turusta ! Minusta on aina mukavaa katsella valokuvia Turun historiallisesta keskustasta. Wanha Rouva, sinä halliset valokuvauksen.

...
20.05 | 12:49

Ei Maaritin kanssa.. muuten kyllä. Edes.

...
20.05 | 12:37

Rankat ajat. Ei 'oikeita' konsertteja. Rankat ajat taitavat kaivata samat, eli rankat huvit. Onnea vain jäätelöpäiviin, peräti jäätelökesään Maaritin kanssa..?

...
19.05 | 19:14

Voi voi sääksillä on tyhjän pesän syndrooma pahuksen varikset

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS