kalenteri

Mielen kuohuntaa

Levitänkö ympärilleni negatiivista, positiivista vai ylipositiivista väreilyä?Hämmentynyt Silloin kun itse olen ”heikoilla”, ympärilläni olevat ihmiset voivat vaikuttaa mielialaani negatiivisesti, ehkä tahtomattaankin. Muulloin yritän taistella vastaan. Osaanko itse antaa hyviä viboja? Vai sorrunko siihen samaan mitä en toisilta kaipaisi.
On tosin aika hankalaa ottaa osaa kenenkään ahdistukseen, suruun tai iloon, ellei toinen sitä jaa. Kun emme näekään toisiamme kasvokkain kuin vain harvoin.

Siis mitä ystävyys on? Ei ainakaan välinpitämättömyyttä. Murennanko toisen ylipositiivisuutta jos/kun narskutan omia huonoja fiiliksiäni? Tai en edes narskutakaan, vaan tökkäilen. Ainakin väsyn joskus, kun ympäriltä kuuluu vain negatiivisia huomioita, kun ”lasi on puoliksi tyhjä”. Itse tuppaan käpertymään omaan kuoreeni neljän seinän sisälle silloin kun elämä ”ei suju niin kuin Strömsössä”, täytyykö opetella myös se reitti, jolloin ei lähesty muita silloinkaan kun itsellä olisi jonkinlaista energiaa? Epävarma

Kysymyksiä, kysymyksiä. Menen katsomaan peiliin..

ja kenties uppoan SuukkoTampFilh:n konsertin (6.10.) muistelemiseen, varsinkin se Berlioz´n Fantastinen sinfonia, se oli jotakin!


P.S. Hyvää suomalaisen kirjallisuuden päivää meille kaikille!Hymyilevä Miltä tuntuisi ruveta taas - vapaaehtoisesti - lukemaan Aleksis Kiven Valittuja teoksia?

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

27.02 | 20:20

Juu kiitos muuten kyllä, mutku se Turun konserttisali on niin korva-epäystävällinen, etten voisi käydä kuuntelemassa niin antautuen kuin Musiikkitalossa.. ☺

...
27.02 | 19:57

Sinut pitäisi palkata TS-urheilulehteen kirjoittamaan paikallisen orkesterinne konserteista tällaisia eläväisiä kuvauksia, jotka taviskin myöntää osuviksi.

...
06.02 | 21:26

Sama rukous hänen ja kaikkien muiden edellä menneiden puolesta. Oheista kuvaa kauniimin ei aihetta voisi käsitellä.

...
05.02 | 17:34

Samoin! Ei löytynyt kiireessä täällä Fazerin torttuja, jotka Aamulehden raati oli parhaiksi havainnut. Syötiin lähikaupan.. Tulipa syötyä oikeaan aikaan edes.;)

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS