Tapahtumia tai sitten ei

Miss Marplen silmätWanha Rouva on ollut viime päivät (viikot) upoksissa tylsyyteen. Tarkoittaa internetin (Areena) ja television (mainoskanavat) aivotoimintaa turruttavaan hetteikköön, jossa olet ikäänkuin läsnä jossakin - vaikka et ole.

 Tänään avasin Areenasta eilisen Miss Marple -jakson, joka alkaa erinomaisilla välähdyksillä vanhan neidin silmistä, minimaaliset liikkeet kertovat, miten kuullut repliikit ja huomiot taltioituvat Miss Marplen aivoihin jotka samantien rupeavat raksuttamaan.

 Tällaisia havaintoja tehdessä Wanha Rouva muistaa oman tarkkailija-asemansa esimerkiksi ay-kuvioissa, joissa tuli pyörähdeltyä - niin, ehkä 30 vuotta tai jotain sinnepäin. ☺ Antoisaa aikaa.. ☺ Silloin erään seminaarin taukohetkessä Wanhaa Rouvaa huomautettiin tai siis joku toinen sivustaseuraaja huomasi Wanhan Rouvan silmät, katseet, jotka - kuulemma - kertoivat yhtä ja toista vaikka vaikenin. Ällistyttävä huomio jäi mieleeni, kuka sen teki, sen olen unohtanut.. Mutta siis varmaan niin olikin mitä sanottiin, sillä olen aina ollut sitä mieltä, että silmät ovat ainakin yhtä tärkeät kuin sanat. Aina ei ole tarpeen sanoa mitään. Niistä, sanoista, en varmaan koskaan lakkaakaan puhumasta! Lue: kirjoittamasta, se on selvempää kuin itsekseen puhuminen..

 Sanat, sanotut ja sanomatta jätetyt. Tai huolimattomat sanat. Tai epäselvät sanat, joita voi tulkita sen mukaan, onko kyse sanojasta tai kuulijasta/lukijasta. Dilemma onkin, vaivautuisiko sanomaan/kirjoittamaan mitään ellei ole aikaa kommentoida kunnolla. Aika usein jää sanomatta yhtään mitään. Kun näitä 'sanattomia' asioita kertyy, ne unohtuvat, asiat nimittäin. Mutta voi käydä myös niin, että aivan epäoleelliset sanat jäävät pyörimään toisen, sen viestintävastapuolen mieleen. Ja siitä voikin alkaa sotku!

 Noh nii. Tämä repostelu rupesi purkautumaan Miss Marplesta. Yhtä pääosaa tässä jaksossa esittää englantilainen supernäyttelijä Benedict Cumberbatch joka on Shakespeare-tulkkina Finnkinon kankaalla helmikuussa uusintana esitettävässä Hamletissa.♥ Sinne! Hamlet-draama, Draama isolla D:llä (☺) ja hengästyttävää Shakespeare-tulkintaa. Suosittelen!

 Voisin kai suositella sanojen tarkkailemistakin. Tietenkin, on annettava tilaa sanoille eli siis kuunneltava tai luettava - ja vasta sitten sanottava jotain tai vastattava. Joskus ajanpuutteen vuoksi on aika vaikeaa hillitä itseään niin ettei vastaa ennen kuin toinen on kysynyt tai kertonut asiansa loppuun.. ☺

 

 

Siinä siis alkaneen uudenvuoden opetteleminen!


Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

18.08 | 06:22

Upeita teoksia, varmaan livenä vielä hienompia! Kiitti kuvista!

...
15.08 | 12:29

Olipa jännittävä matka, suorastaan vähän liiankin jännittävä!

...
09.07 | 20:25

Upeita kuvia taas. Tommy Taberman on mun juttu.

...
23.05 | 08:51

En oo varma, mut ainakin se kuuluu Espanjalle ja on osa Eurooppaa. Me haettiin sieltä tankkerilla öljyä, vuonna 1 ja 2, en tiiä onks siellä enää sitä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS