Tapahtumia tai sitten ei

Leppoisat eläkeläispäivät ohi!

Asbestinpurku! Kellarivarastot tyhjiksi! Pihamaa kaaoksen kourissa! Kolinaa, pauketta!  Ja tämä on vasta alkusoittoa. Isännöitsijäntoimisto ei vaivautunutVihainen tiedottamaan asukkaille että taloyhtiölle on avattu internetiin kotisivut,  joissa on joitakin aikatauluja ja yhteystietoja. (Olisi kannattanut monistaa 88 kpl joka huoneistoon jaettavia ilmoituslipareita!) Postiluukusta on tipahdellut lippua ja lappua eri urakoitsijoilta. Hulluinta asiassa on se, että heikoin ja viimeksi tullut tiedotus koskee asbestinpurkua, joka on alkanut ensimmäiseksi. Kaikki muu, joka keikauttaa kodit raadoiksi, alkaa porraskohtaisesti vuoden 2013 tammikuussa.

EpävarmaSitä ennen on mm. löydettävä koti kellarivarastoissa oleville tavaroille, mietittävä, miten seiniä pitkin kiertävät, täyteen tungetut kirja- ja levyhyllyt (rakennettu 33 vuoden aikana nykyisiin tiloihinsa) saa tyhjiksi - niiden takana kulkee erilaisia piuhavirityksiä - sähkötyötkin kun kuuluvat remonttiin vesi- ja viemäriputkien lisäksi. Arkistoitava kymmenien vuosien muistot = konsertti- ja oopperaohjelmat, taidenäyttelyluettelot. Taidelasi, ne rakkaudella kerätyt punaiset, enemmän tai vähemmän rahanarvoiset. Ja kaikki muu lasitavara! Muutama taulu. Miten peität TV-systeemin, DVD- ja levysoittimet?
Liinavaatteet, ne komeroissa olevat puhtaat. Muut vaatteet. Mihin heität parinkymmenen vuoden ay-paperimapit, pöytäkirjat, kaikenlaiset luettelot joissa on ihmisten nimiä. Omat henkilökohtaiset paperit, mitä säästät, mitä et?

Tietokone ja printteri, kaiuttimet, pöytäkonetta on hankala ottaa mukaan tilapäiseen asuntoon, miten ratkaiset niiden kohtalon? Laskuja tulee joka tapauksessa, ne on maksettava ja nykyisin sekin tapahtuu tietokoneella. Kirjastot ovat muuttuneet yleisiksi huvittelupaikoiksi, ei sinne ole mukava mennä laskupinojen kanssa.

Niin, missähän se tilapäinen asunto tulee olemaan??? Ei mitään aavistusta.Hämmentynyt Posti, olisiko viisainta lopettaa molempien sanomalehtien tilaukset, entä ne pari muuta tilattua lehteä (Rondo, Suomen Kuvalehti)? Jos tilapäinen kämppä löytyy jostakin kaukaa, millaiset kulkuyhteydet sieltä on eri paikkoihin? kun ei ole sitä autoa eikä autonkuljettajaa.. Miten onnistuu rahoitus, kun asunnon vuokra tulee nousemaan?

Leppoisat päivät ovat siis ohi, ainakin ensi kesään saakka. Aivan väkisinkin nyt tuppaa ”lasi olemaan puoleksi tyhjä”, tosin puoleksi täysi siinä mielessä ettei tarvitse aamuisin tämän kaaoksen keskeltä lähteä palkkatyöhönHymyilevä..

Taustalla soitan parhaillaan Magnus Lindbergin levyä, jossa ensimmäinen teos on Feria, sen upean toteutuksen sain kokea eka kerran livenä Musiikkitalossa viime kauden aikana. Onneksi on musiikki!Sydän Ja..

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS