kalenteri

niinku tota tota noin ikäänkuin niinku tavallaan niinku....

... historiallisesti merkittäviä... niinku tuota niinku.

 

Kuuntelen ja katson Areenasta Suojele minua! -ohjelman yhteenvetoa, argghhh! Väkisinkin tuppaa menemään usko ja toivo ns. sivistykseen. Joka toinen sana on niinku. Säännöllisesti. Ohjelmassa mukana olevat ovat fiksuja ihmisiä, heillä on ajatuksia, tietoa, taitoa ja koulutettukin on. Mutta. Ei tämä ohjelma ole suinkaan ainut, radiossa moni mielenkiintoinen, sisällöltään asiallinen ja hyvä ohjelma hukkaa sanomansa toimittajien ja haastateltavien niinkuttamisen vuoksi. Asia katoaa niinkuttamisen joukkoon, ohjelmasta tulee puheen hissimusiikkia.

 

Missä ovat radion/TV:n kielipoliisit? KuiskausMillä toimittajat ym äänessäolevat saisi kuuntelemaan omaa puhettaan? sitä niinkuttamista ja ajattelemaan sanomansa perillemenemistä. Vai ovatko korvamme niin turtuneet, ettei niinkuttaminen häiritse enää ketään? Mutta miksi tehdä ohjelmia jos niitä ei kukaan kuule? Miten voidaan maksaa palkkoja/palkkioita tuotoksista jotka häipyvät kuin tuhka tuuleen?

 

Miksi annetaan niinkuttamisen kulkutaudin levitä ja tarttua yhä uusiin ja uusiin kuulijoihin. Siksikö me emme ymmärrä toisiamme kun emme oikeasti kuule, mitä toinen sanoo, mikä on hänen sanomansa?

Hämmentynyt

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

totanääsniinku | Vastaa 05.01.2012 17.59

Ylepuheella ei enää ainakaan niinkuteta yhtä paljon kuin ennen. Siä tota keskitytään urheiluselostuksiin ja katotaan, että se riittää - eiku mihin se riittää.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.12 | 22:12

Lainaukset herättivät kiinnostuksen hieman musiikin ulkopuolelle. Mattilan kirja menee varattavien listalle, kun nyt uusin pitkästä aikaa kirjastokortinkin.

...
23.12 | 18:09

Kiitos taas Ystäväni kaiken kattavasta kattauksesta konsertin saralta 😊. Rauhaisan ihanaa Joulunaikaa myös Sinulle❤️❤️💕

...
26.11 | 21:25

Kiitettävä(n pituinen) vyörytys. Luettava uudestaan ajan - vaan ei tupakin - kanssa. Antoisa enimmäkseen 'vain' Tampereen konserttitarjonnan varassa elävälle.

...
16.11 | 23:45

Ihana ja kaunis ja loistava kommentti illasta. Valitse joku tai kaikki,jokainen kumminkin on totta. Koska alat kerätä yhteen kirjaan nämä mus.talo elämyksesi.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS