kalenteri

Pari jatkojuttua eiliseen

Ymmärrän oikein hyvin että juuri nyt ”huutelen puskista”, kun lievästi kritisoin tämänhetkistä, suppeasti kokemaani ystäväyhdistyksen toimintaa. Kuten sanottu, katsotaan tarkemmin keväällä. Wanhan Rouvan budjetti ja aika(kin) on rajoitettua..

 

Se, minkä unohdin erikseen mainita tuossa marmatuslistassani, on NUORISO. Siis miten tavalliset nuoret pyydystettäisiin toimintaan mukaan. Muutenkin kuin käymällä kouluissa, mikä sinänsä sopii hyvin Yleisradion orkesterin sivistykselliseen profiiliin ja on erinomainen asia.

 

 Ossi Tanner, 19 v

 

Mitä voimavaroja yhdistys tarvitsisi, että samalla voitaisiin vaikuttaa jo nyt tämän päivän sivistys- ja kulttuuripolitiikkaan? Onko maaseutu tässä mielessä liian kaukana eduskunnasta? Klassisen musiikin peruskoulutusta karsitaan rankalla kädellä joka puolella ja muutetaan popparisuuntaan. (Surullisena seuraan omani, kuuluisan ja ennen niin merkittävän oppilaitoksen kutistamista ja kuihduttamista..Itkevä)

 

Voisiko seuraavaan pääkaupunkiseudun jäseniltaan lähettää erikoiskutsu hallituksen herroille ja rouville – vai joko lähetettiin? Ei heitä ainakaan ollut paikalla.

 

Ja siis se nuoriso, kovaääniset reippaat nykynuoret, jotka muutenkin kokoontuvat erilaisiin mielenosoituksiin, voisiko heitä koukuttaa jo nyt näihin ystäväyhdistyksen tapaamisiin, jonkinlaisina vapaajäseninä? Sillä kuten katkerasti tiedämme, Musiikkitalon ihana sali ja RSO:n konsertit ovat niin sattumanvaraisesti saavutettavissa nykyään. 

 

Nettikonserttien kohtalokin vaikuttaa julmalta. Hyi Yle! Ja hyi sinne ”sylttytehtaalle” mihin jäljet johtavat..Vihainen

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.12 | 22:12

Lainaukset herättivät kiinnostuksen hieman musiikin ulkopuolelle. Mattilan kirja menee varattavien listalle, kun nyt uusin pitkästä aikaa kirjastokortinkin.

...
23.12 | 18:09

Kiitos taas Ystäväni kaiken kattavasta kattauksesta konsertin saralta 😊. Rauhaisan ihanaa Joulunaikaa myös Sinulle❤️❤️💕

...
26.11 | 21:25

Kiitettävä(n pituinen) vyörytys. Luettava uudestaan ajan - vaan ei tupakin - kanssa. Antoisa enimmäkseen 'vain' Tampereen konserttitarjonnan varassa elävälle.

...
16.11 | 23:45

Ihana ja kaunis ja loistava kommentti illasta. Valitse joku tai kaikki,jokainen kumminkin on totta. Koska alat kerätä yhteen kirjaan nämä mus.talo elämyksesi.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS