Tapahtumia tai sitten ei

Pari jatkojuttua eiliseen

Ymmärrän oikein hyvin että juuri nyt ”huutelen puskista”, kun lievästi kritisoin tämänhetkistä, suppeasti kokemaani ystäväyhdistyksen toimintaa. Kuten sanottu, katsotaan tarkemmin keväällä. Wanhan Rouvan budjetti ja aika(kin) on rajoitettua..

 

Se, minkä unohdin erikseen mainita tuossa marmatuslistassani, on NUORISO. Siis miten tavalliset nuoret pyydystettäisiin toimintaan mukaan. Muutenkin kuin käymällä kouluissa, mikä sinänsä sopii hyvin Yleisradion orkesterin sivistykselliseen profiiliin ja on erinomainen asia.

 

 Ossi Tanner, 19 v

 

Mitä voimavaroja yhdistys tarvitsisi, että samalla voitaisiin vaikuttaa jo nyt tämän päivän sivistys- ja kulttuuripolitiikkaan? Onko maaseutu tässä mielessä liian kaukana eduskunnasta? Klassisen musiikin peruskoulutusta karsitaan rankalla kädellä joka puolella ja muutetaan popparisuuntaan. (Surullisena seuraan omani, kuuluisan ja ennen niin merkittävän oppilaitoksen kutistamista ja kuihduttamista..Itkevä)

 

Voisiko seuraavaan pääkaupunkiseudun jäseniltaan lähettää erikoiskutsu hallituksen herroille ja rouville – vai joko lähetettiin? Ei heitä ainakaan ollut paikalla.

 

Ja siis se nuoriso, kovaääniset reippaat nykynuoret, jotka muutenkin kokoontuvat erilaisiin mielenosoituksiin, voisiko heitä koukuttaa jo nyt näihin ystäväyhdistyksen tapaamisiin, jonkinlaisina vapaajäseninä? Sillä kuten katkerasti tiedämme, Musiikkitalon ihana sali ja RSO:n konsertit ovat niin sattumanvaraisesti saavutettavissa nykyään. 

 

Nettikonserttien kohtalokin vaikuttaa julmalta. Hyi Yle! Ja hyi sinne ”sylttytehtaalle” mihin jäljet johtavat..Vihainen

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

18.12 | 15:35

Komiat on pillit kirkossa! Vaan on siinä jollain pölyjen pyyhkimistä!

...
18.08 | 06:22

Upeita teoksia, varmaan livenä vielä hienompia! Kiitti kuvista!

...
15.08 | 12:29

Olipa jännittävä matka, suorastaan vähän liiankin jännittävä!

...
09.07 | 20:25

Upeita kuvia taas. Tommy Taberman on mun juttu.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS