Tapahtumia tai sitten ei

ELOKUUN horoskooppi☺

 

Yleistä: Lopultakin jännitteet osuvat positiivisella tavalla kohdalleen ja pääset toteuttamaan hurjimpia visioitasi menestyksekkäällä ja Ravulle oudolla tavalla. Pidät tällä kertaa oman linjasi yllättävän seesteisellä ja silti ehdottomalla tavalla kuoreesi lainkaan käpertymättä. Tällaisella taktiikalla saatat saada ihmeitä aikaan työelämässä tai urallasi. Luota täysillä tekemiseesi ja anna kerrankin palaa.

Rakkaus: Myös Venus on loistavassa asemassa merkkiisi nähden ja saatat uraputkea pitkin rynnätessäsi ehtiä pari kertaa ihastumaan, mutta mitään sen vakavampaa elokuun aikana ei ehkä pääse tapahtumaan, vaikka kysyntää varmaan riittäisi useampaankin kierrokseen rakkauden karusellissa. Jäätävä asenteesi saa sinusta kiinnostuneet kiehumaan vieläkin enemmän, mutta olkoon se sinulle vain kunniaksi.

 

Hahahaaa..Villi ”oudolla tavalla”?Silmänisku ”kuoreesi lainkaan käpertymättä”? Hämmentynyt”työelämässä tai urallasi”?Hehe ”uraputkea pitkin rynnätessäsi ehtiä pari kertaa ihastumaan”?Vau

 

Googlen ihmeellinen maailma. Se ensimmäinen, johon sormeni tökkäsin miettiessäni miten nyt aloittaisin tämän höpinän, oli vieläkin enemmän työelämäorientoitunut,  joten tuo saa kelvata. Seuraamme mielenkiinnolla miten rapu Animals smileyskuoriutuu kuorestaan.. Kiirettä kyllä pitää kun elokuuta on kulunut jo viikko.

 

Tässä elokuun linnut makuukamarin seinällä (onhan kanat ja kukotkin lintuja?)

 

 

Palaan vielä heinäkuun joutseniin, vaikka yli 200 otoksesta on vaikea valita ja osa odottaa roskikseen heittämistä, mutta tässä muutamia kuvia mm. Fågel blåsta,