Tapahtumia tai sitten ei

Tuubissa tavataan!

Pesukoneen pörrätessä on niin mukava risteillä esimerkiksi youtuubissa ja kas, mitä sieltä löytyikään, Mahleria ja Gubaidulinaa!Vau


Tässä muutama linkki  Wanhan Rouvan mielimusiikkiin.


http://www.youtube.com/watch?v=pd2OA_t4AEA

Siinä soi Mahler Malesiassa! Teos on Sinfonia nro 10, johtaa Hidastuksen Mestari, tämäkin esitys on n. 4-5 minuuttia pidempi kuin itselläni oleva wieniläisten ja Daniel Hardingin levytys. Muistanpa hyvin sen illan, kun kuulin ensimmäisen kerran konsertissa tämän sinfonian, tapahtui Tampereella - ja silloin kuulin ja koin, miten hallittu hidastus antaa kuulijalle jotain aivan ekstraa niiden viimeisten minuuttien aikana..


Ja tässä sain toivomani uusinnan viime helmikuulta:


http://www.youtube.com/watch?v=QlFx7g_r1C4&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=3Y8zt777SMM

http://www.youtube.com/watch?v=kIFTn_ILpuo&feature=relmfu


Radion Sinfoniaorkesteri, Hannu Lintu ja Vadim Gluzman, joka Stradivariuksellaan ("she") soitti Sofia Gubaidulinan Offertoriumin. Tuubissa teos on pätkitty osiin, mutta nuo linkit ovat järjestyksessä.Yleisradio vielä välitti Australiasta Euroradion (?) konsertin jossa yhtenä teoksena oli Brett Deanin viulukonsertto The Lost Art of Letter Writing.


Mikä toivelaulujen ilta!Hymyilevä

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS