Tapahtumia tai sitten ei

Pakokeinoja..

 

.. arkielämästä. Koska eläkeläisen arki on 99,9% vapaaehtoisen, itselaaditun aikataulun kehystämää, kaikenlaisia konsteja löytyy kun laiskottaa tai kun haluaa paeta arkea. Koska rakastamani radiokanava, Yle 1, on muuttunut epäluotettavaksi klassisen musiikin jukeboksiksi johon harvat puheohjelmat hukkuvat, viihdyn Yle Areenassa kohtalaisen usein – ongelma onkin vain siinä että tämä pöytäkoneeni ja sen hyvä äänentoisto ovat huushollini äärimmäisen paperikasamaailman keskellä. Tarkoittaa sitä, ettei täällä pääse arkea kovin hyvin pakoon.

 

Eksyin nettikirjakauppaan, tein tilauksen – ja peruutin sen. Koneellinen nopea siellä jossakin ehti kuitenkin jo lähettää sähköpostiini tilausvahvistuksen, nyt jännitän, kumpi pitää, tilaus vai sen peruutus. No, ei oikeastaan mitään haittaa, meni niin tai näin, mutta aikaa tuossa valintaseikkailussa kului. Siinä ohessa kävin tutkimassa bussiliikenteen halpis-tarjouksia odottaen samalla ”Helsingin tärkeän/tärkeiden”Silmänisku kommenttia, miten, missä, mihin aikaan  tapaamme vai emmekö tapaa.

 

Havahduin radio-ohjelmaan ”Sinfoninen takoja”. Uusinta, kuinkas muuten. Tässä tapauksessa aiheellinen uusinta, sillä kun tuo Sibelius-sarja (Osmo Tapio Räihälä) lähetettiin eka kerran, se oli hukkunut muun musiikkiohjelmiston sekaan ja oli jäänyt Wanhalta Rouvalta kokonaan kuulematta. No, nyt se on naulinnut minut tähän huoneeseen tämän roinan keskelle, kuuntelussa meneillään on osa 4: ”Sisäisiä ääniä”.

 

Myönnän, en ihan joka sanaa ole kuunnellut, mutta tämä puoliviihteellinen sarja sitoo helpossa muodossa Sibeliuksen elämänkaaren hänen ihanaan musiikkiinsa siten että ohjelmaa voi kuunnella taustallakin. Neljättä osaa kuunnellessa mieleeni tulee jo – sirpaleinen palapeli. Omat ajatukseni karkaavat joka välissä kokemiini Sibelius-konsertteihinSydän joita viime vuosina minulla on ollutkin onni saada elää.. draamaa ilman selityksiä!

 

Tässä on mielenkiintoinen ohjelma Sibeliuksesta http://areena.yle.fi/1-2700935, asialla Roman Schatz ja vieraat..

 

Posti toi Suomen Kuvalehden. Kansikuvajuttu ”Keikkaministeri. Anne Berner päätti, ettei lähde politiikkaan. Nyt hän on ministeri.”  Rupeankin tutkimaan, mitä Uuden Lastensairaalan nokkahahmolla on mielessään politiikan suossa, rämpiikö vai raivaako tietä/teitä..Hehe

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS