kalenteri

Vares & kumpp.

Puutori on Turussa melko autio paikka jonka alla on parkkiluola ja josta on kauppatorille matkaa parin korttelin verran, siis vähän. Toria ympäröi suuri pankkikompleksi, Turun konserttitalo, Hesburger, asuinrakennuksia joiden alakerrassa on pikku liikkeitä. Mitään varsinaista magneettia ei Puutorin varrella ole, mitään sellaista jota ei ydinkeskustassakin olisi. Paitsi tietysti Puutorin vessa joka omistajavaihdoksen myötä muuttui Waterlooksi, mutta pubi mikä pubi!

 

Kerran (?) vuodessa Puutorin yrittäjät tempaisevat booktori-markkinoilla http://www.nykyaika.net/booktori/, ja koska Wanhan Rouvan kirjahyllyt ovat tupaten täynnä, menin vain kuikuilemaan paikalle yhtenä päivänä, tänään lauantaina. Oli luvattu sadetta ja ukkosta – mutta oli myös luvattu että perinteinen syntymäpäiväonnittelijani, dekkaristi Reijo MäkiCool on paikalla hymyhuuli Markku Heikkilän jututettavana.

 

Jep jep. Olikin tosi hauska tavata ja jututtaa molempia herroja. Erikseen. Ei haitannut vaikka osan aikaa satoi, itse kaikki Varekset lukeneena (ja omistavana) osasin nauraa Heikkilän terävällekin tenttaamiselle ja Mäen velmuille vastauksille, sillä jotenkin tuo yhdistetty Uuden Apteekin-Olavinkrouvin-kauppatorin-Mantun grillin ym ym ym turkulaisten maamerkkien ympärillä pyörivä lakooninen huumori ja monimutkainen(kin) juonenkuljetus sopii Wanhan Rouvan ajatuksiin – antaa vähän toisenlaisen näkökulman tuttuihin nurkkiin..Silmänisku

 

”Älä nyt hukkaa sitä kuvaa!”Hymyilevä ”Ei, en, se on mulla tässä, mä pistän sen mun leikekirjaani.”  -  ”Ensi kesään!”Silmänisku

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.12 | 22:12

Lainaukset herättivät kiinnostuksen hieman musiikin ulkopuolelle. Mattilan kirja menee varattavien listalle, kun nyt uusin pitkästä aikaa kirjastokortinkin.

...
23.12 | 18:09

Kiitos taas Ystäväni kaiken kattavasta kattauksesta konsertin saralta 😊. Rauhaisan ihanaa Joulunaikaa myös Sinulle❤️❤️💕

...
26.11 | 21:25

Kiitettävä(n pituinen) vyörytys. Luettava uudestaan ajan - vaan ei tupakin - kanssa. Antoisa enimmäkseen 'vain' Tampereen konserttitarjonnan varassa elävälle.

...
16.11 | 23:45

Ihana ja kaunis ja loistava kommentti illasta. Valitse joku tai kaikki,jokainen kumminkin on totta. Koska alat kerätä yhteen kirjaan nämä mus.talo elämyksesi.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS