Tapahtumia tai sitten ei

Kuusi kärpästä yhdellä iskulla..

.. tai siis ei. Kaksi oikein pitkää, yksi melkein yhtä pitkä, yksi keskipitkäKuiskaus ja kaksi vähän lyhyempiä edellisiin verrattuna, ei siis oikein kärpäsiä mutta iloisia pörriäisiä, soolosoittajia, sellonsoittoa lavan täydeltäLeveä hymy. Kaksi tuntia paussi mukaanlukien. Kolme (?) ylimääräistä joista viimeinen kuulemma tilanteeseen sopiva:  ”Mun aika mennä on”.  Emmehän me ihan vieläkään olisi heitä päästäneet pois Free Happy Smileysmutta taisi yhtä sun toista poltella joku jääkiekko-ottelu..

 

Turun kaupunginorkesterin vappukonsertti 1.5.2015, johtaja Esa Heikkilä, solistit Total Cello Ensemble.

Members: Total Cello Ensemblen nykyinen kokoonpano:

Primus Motor Hannu Kiiski toimii Sibelius-Akatemian sellonsoiton lehtorina.

Tuomas Lehto on Radion Sinfoniaorkesterin soolosellisti,

Tuomas Ylinen ja Tomas Nuñez-Garcés ovat Helsingin kaupunginorkesterin soolosellistejä.

Jussi Vähälä on Suomen Kansallisoopperan orkesterin soolosellisti

ja Samuli Peltonen Tanskan Kuninkaallisen oopperan vt. soolosellisti.

 

 Vasemmalta ensiksi sinipaitainen Tuomas Lehto (♥☺), Tuomas Ylinen, Jussi Vähälä, kapupulpetin takana Tomas Nuñez-Garcés, Tomaksesta oikealle oranssipaitainen Samuli Peltonen ja reunassa Hannu Kiiski.

 

Wanhan Rouvan piti oikeastaan alunperin lähteä HKO:n vappukonserttiin mutta lippuja ei ollut enää saatavilla kunnon paikoille silloin kun tajusin että tänään olisi ollut Wanhan Herra R:n virkauran viimeinen vappukonsertti. (Tässä HKO:n tyylikäs matineaMiscellaneous
 smileys http://areena-v3.yle.fi/tv/2787817, kapellimestarina Nick Davies. )

 

Onneksi muistin, että kuusi supertason sellistiä on vappuna irrallaan ja TFO:n lavalla, siis sinne! Eiköhän sitä kovaa saliakustiikkaa yhden vappukonsertin verran kestäisi, varsinkin kun istumapaikka oli paras mahdollinen.

 

Konsertti oli nimenomaan solistien ja kaikkien muiden ”oheisten” vuoksi riemastuttava. Kun sain väliajan jälkeen viereeni vielä kaksi vapaalla olevaa sellistiä, joista toinen monikymmenvuotinen ystäväni, johan riemu riehahti kattoon!Miscellaneous smileysMiscellaneous smileys Wanha Rouvakin irroitteli ihan raittiuspohjalta.Miscellaneous smileys Nuo hurmaavat piristyspillerit, solistit,  joita piti käydä kähmimässä jo väliajalla kun oli niin paljon asiaa ja viestiä vietävänä (mm. kiitoksia Musiikkitalon konserteista), ettei voinut odottaa pelkästään konsertin loppuun jolloin on jonoja solistihuoneessa, ovella, käytävällä. - KAIKKI haluavat osansa herkuista..Silmänisku