Tapahtumia tai sitten ei

Painajaisia ja riipuksia

En yleensä näe painajaisia. Silloinkin, kun elän unennäköjaksoja, unet eivät ole olleet mielestäni painajaisia vaikka joskus hyvinkin intensiivisiä. Mutta viime yönä näin unta, jonka voin tulkita painjaiseksi, sillä se liittyy kiinteästi reaalielämään. Unessa piti hoitaa eräs asia sovittuun aikaan sovittuun paikkaan, ehkä ihan elintärkeäkin asia. Sovitussa paikassa vuoroa odotellessani tapasin tuttujakin, tai ainakin sellaisia ihmisiä joiden kanssa syntyi helposti keskustelua, ohittelin jonossa muita, mutta sitten tajusin että olinkin unohtanut kotiin jotain minkä piti olla mukanani juuri siellä.

Ei kun takaisin hakemaan sitä – ja loppua unesta en muistakaan.

Sen muistan, että herätessä olo oli aika huono.

 

Koko yö oli ollut katkonainen. Menin – tyhmä – ”ajoissa” nukkumaan, jo puoleltaöin, ajatellen että herään myös aikaisin aamulla ja puuhastelen tämän päivän aikana kaikkea sitä mitä viikolla olisi pitänyt tehdä. No joo, heräsin eka kerran vajaan kolmen tunnin yöunen jälkeen, pakottauduin nukkumaan uudelleen, heräsin taas (viideltä? kuudelta?), silmäilin sanomalehdet ja nukahdin. Kun oikeasti heräsin, en muista paljonko kello on ollut, mutta nyt kun naputtelen tätä, on jo keskipäivä.

 

Kuuntelin tässä taustalla Areenasta ohjelmaa Aamusydämellä, aiheena unettomuus http://areena.yle.fi/tv/2467077.

 

Makuuhuoneeni seinässä on Aarikan puinen pikku naulakko, jossa roikkuu kaikenlaista, muistoja minun mielestäni, jonkun muun mielestä pölyn kerääjiä. Olemme oikeassa! Viereisessä naulakossa on lisää muistoja, mm. lapseni ensimmäiset nahkakengät (valkoiset vauvantossut) ja jotain muutakin ”entiseen elämään” liittyvää.

Multiple smileys smileys

 

Aarikan naulakon ovat vallanneet korut, riipukset joita olen joko saanut tai jopa itse hankkinut niinä vuosina kun vielä käytin sellaisia kaulassa roikkuvia – nythän roikkuu itse kaula, joten mitään ylimääräistä en enää kaulan seutuvilla käytä.. Yksi riipuksista on Leviltä ostettu pieni Lapin noitarumpu, jotain harmaata metallia. Muistan, että ostin sen suojatakseni itseäni arkielämässä riehuvalta työpaikkakiusaamiselta.. auttoiko vai ei, jää selvittämättä.

 

Levin ay-kurssit sinänsä olivat aika merkittäviä – mutta ne eivät kuulu tähän sen enempää kuin että Levi/Kittilä paikkakuntana taustalla

olen viime aikoina seurannut mielenkiinnolla Suomen Kuvalehden raportointia  Kittilän kunnallishallinnon  monimutkaisista kähmintäkuvioista. Vaan se onkin jo aivan toinen juttu.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS