Tapahtumia tai sitten ei

HUIKEETA! pikapyrähdys illalliselle-lounaalle..

.. Porvoossa!

Tätä näkymää vastapäätä on wining-dining (siis ei fine dining☺) ravintola, johon Wanha Rouva tässä hiljakkoin kutsuttiin ruokailemaan ja viihtymään.

Ja tietenkin, kun sen jälkeen ja aikana oli mahdollisuus tavata rakkaita nuoria, otin kutsun ilomielin vastaan.Hymyilevä

 

Viiden ruokalajin illallinen oli niin hieno etten osaa siitä mitään kummempaa kertoa kuin että vaikka annokset olivat pikkupiperröksen kokoisia, ne olivat tod. maukkaita ja erinomaisen hienosti aseteltuja – rupean pikkuhiljaa ymmärtämään, mitä tarkoittaa fine dining. Keittiön ahertajat ja aherrusten tulosten esittelijät (huikeeta!☺) olivat nähneet vaivaa ja silmä tarkkana asetelleet herkut kauniisti lautasille ja viinitkin oli valittu juuri kuhunkin herkkuun sopiviksi.

 

Wanhan Rouvan kyky tajuta kaikki tämä tällainen on vielä alkuasteella, joten ruokajuomanani oli taas kupliva, jälkiruokaviini oli kyllä niin herkullisen tuoksuista että siihen lankesin. Ei mitään tajua siitä, mitä nautitut annokset olivat nimeltään, ravintolan ruokalistan näkee/kuulee vasta kun istuu pöydässä ja rupeaa valitsemaan illan joko kuuden tai viiden ruokalajin menun, mutta sen muistan erityisesti, että ensi kertaa syömäni tartar oli huikean hyvää!