Tapahtumia tai sitten ei

Aallokko, aallokko kutsuu..

.. lauletaan iskelmässä. Miten se jatkuu, en muista, en ole erityisesti perehtynyt. Joskus kuitenkin kutsuu kauppa joka seilaa aalloilla.  Ja joskus on matkalippu ostettu kaupan erikoistarjouksena jo ennen kuin tiedettiin, huvittaisiko ollenkaan lähteä ostoksille.

 

Kukaan ei usko, millainen oli Wanhan Rouvan samppanja-hajuvesi –kauppamatka.  Niin vain kävi että menoiltana tein ostokset pääosin, loppuja ajattelin täydentää seuraavan päivän aikana.

Yhden skumpan ostin hienon laatikon perusteella, toisen uteliaisuuttani erään tuttavaperheenSilmänisku juhlalahjan vuoksi..

"Tänä päivänä Bollinger kuuluu samppanjoiden eliittiin ja sen tärkeimpänä tavoitteena on ylläpitää viiniensä tyyli, korkea laatu ja arvostus. Huolellinen valmistusprosessi alusta loppuun takaa, että Bollinger on viinien aatelia tulevaisuudessakin. Samppanjasta nauttimisen ei tarvitse kuitenkaan olla liian vakavaa tai hienostunutta, vaan siitä saa iloita vaikka kuten Madame Lilly sen aikoinaan kiteytti:  ”I drink it when I’m happy and when I’m sad. Sometimes I drink it when I’m alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I’m not hungry and drink it when I am. Otherwise, I never touch it—unless I’m thirsty.”

 

.. ja kolmannen vanhana tuttuna ja vanhojen makeidenHehe muistojen vuoksi.. Enempää en kuvitellut jaksavani kantaa maihin. Varsinkin, kun alkutalven kuivakausikaan ei innostanut ”hamstraamaan”.

 

Matkalippuun sisältyvä de luxe –kämppä oli hiljaisuudessaan paras missä muistan näillä reissuilla koskaan majailleeni. Hiljaista vieressä, alla, päällä, ei räyhääviä naapureita, ei diskojytää, ei moottorien jyrinää (erittäin mietoja jarrutuksissakin), ei ovien pauketta. DE LUXE!  Kaikenlaisia ylimääräisiä tarvikkeita wc-/suihkukopissa ja hytin jääkaapin sisältö oli mitoitettu kahdelle. Iso sänky. Erikoisen hyvin säädettävä lämmitys.