kalenteri

Päivän naurut

Ei tässä paljon kyllä naurata. Sain vihdoin selville että Tre Filh:n Aamulehden nimikkokonserttiin on pistetty väliaika, joten kahden tunnin passioon kuluu aikaa 3 tuntia. Siis konjakkia väliajalla ja sivistynyttä (?) seurustelua. VihainenHappamia sanoi kettu pihlajanmarjoista – tuo väliaika torpedoi minun Johannes-passioni! Nääs kun esityksen jälkeen ensin pitäisi odotella junaa Tampereen asemalla noin tunnin että pääsisi Helsinkiin, ei ihan kiehtova ajatus varsinkin kun istuskelu jatkuisi Helsingissä. Pikavuorot Turkuun keskiyöllä lähtevät muuten ihan kiitettävästi, mutta klo 02.00 EI lähde. Tarkoittaa, että istunto jatkuisi Kampin montussa 2 tuntia odotellen että kello tulisi kolme (03.00) , sillä vuorolla olisin Turussa n. klo 5.45. Onkohan Kampin bussikeskus edes auki silloin? joku siivousaika sielläkin on. - Tamperelaiset ovat niin hankalien yhteyksien takana, viimeiset kulkuneuvot sieltä Turkuun lähtevät yhdeksän kieppeillä… Niin että levyjen kuunteluksi meni Johannes.

 

Mutta television (Nelonen) super-porukka takasi kuitenkin keskiviikkoillan makeat naurut: Henkka Hyppösen vetämä porukka Mikko Kuustonen, Pirjo Heikkilä, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen,  vierailevana uutiskommentoijana toimittaja Anna Perho. Ohjelma on yleensä hyvä, hauska, mutta eilen vakioveijarit olivat tavallistakin herkullisempia ja keskinäisellä sanailulla innostivat toisiaan mitä riemukkaimpiin oivalluksiin. Uusinta torstaisin illansuussa.

 

Huomaan, että olen ruutuaddikti. Kun tietokone reistailee eikä suostu aukeamaan, TV mollottaa olkkarin nurkassa tosi tyytyväisenä. Ai niin, pitkänperjantain piristys on täysikuu.

Leppoisia pääsiäispyhiä! toivotaan pilvisiä öitä.Hehe

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

27.02 | 20:20

Juu kiitos muuten kyllä, mutku se Turun konserttisali on niin korva-epäystävällinen, etten voisi käydä kuuntelemassa niin antautuen kuin Musiikkitalossa.. ☺

...
27.02 | 19:57

Sinut pitäisi palkata TS-urheilulehteen kirjoittamaan paikallisen orkesterinne konserteista tällaisia eläväisiä kuvauksia, jotka taviskin myöntää osuviksi.

...
06.02 | 21:26

Sama rukous hänen ja kaikkien muiden edellä menneiden puolesta. Oheista kuvaa kauniimin ei aihetta voisi käsitellä.

...
05.02 | 17:34

Samoin! Ei löytynyt kiireessä täällä Fazerin torttuja, jotka Aamulehden raati oli parhaiksi havainnut. Syötiin lähikaupan.. Tulipa syötyä oikeaan aikaan edes.;)

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS