Tapahtumia tai sitten ei

Läntinen Rantakatu 3

Pyörremyrsky Uudeltamaalta pyörähti taas Suomen Turussa. Muutamassa tunnissa kaksi henkilöä sai huikeasti aikaan Wanhan Rouvan huushollissa, mm. Aurajoen näkyviin (ilman betoni-loisteputkisiltaaVihainen),

kesäisen ukonilman kaappaaman wordin uudelleenasentamisen ja kaikkien muidenkin ohjelmien päivitykset, tiedostojen ja tuhansien valokuvien varmuuskopioinnin ulkoiselle kovalevylle, eteisen uusvanhan kaapin tuunaamisen, korjaamisen ja kiinnittämisen seinään ja kaikkien satojen (?) lasiesineiden ja astioiden muuttamisen evakkoretkeltä (= takahuoneen komeroista) olohuoneeseen odottamaan, että Wanhan Rouvan käsinpesu-urakka voi alkaa..

 

On siis oikeasti olemassa tällaisia uskomattoman ihania, reippaita, taitavia, avuliaita nuoria!Hymyilevä

 

Puuhastelun ja raadannan jälkeen suunnistettiin Aurajoen rantaan osoitteeseen Läntinen Rantakatu 3. Wanha Rouva ei oikein ole ole oppinut olemaan kulinaristi, sitä joko tykkää tai ei tykkää eikä ”silmiä nurin kääntävistä” herkuista osaa normaalisti uneksiakaan, vaikka muutaman kerran on päässytkin makustelemaan herkkuja, myös niin sanotusti ”ulkona”.

 

Nyt kuitenkin meikäläisellä taisi kolmas kerta Tintåssa toden sanoa: vuohenjuusto & mansikka & pistaasi –pizza, Masse Pere et Fils Brut –shamppanja ruokajuomana ja jälkiruokana toffee-maitosuklaavanukasta ja vadelmaa.  Erinomainen yhdistelmä, nami nami.  SeurueSydänSydän kruunasi elämykseni!