Tapahtumia tai sitten ei

Oli ensimmäinen pitkä ja vähän tukevampi, tosi iso ..

.. oli toinen pitkä ja hoikka ja vielä kolmaskin pitkä ja oikein hoikka (ja pisin), Wanha Rouva tunsi itsensä vieläkin lyhyemmäksi kuin 154 cm, ensimmäinen pitkä väitti tällä kertaa ettei taivu "tämän enempää", se pisin ja hoikin meni kuin linkkuveitsi kädet mukavasti tämän lyhyen pulleron ympärillä ja se viimeiseksi halattu oli sattuneista syistä niin järkyttynyt ettei osannut panna vastaan kun Wanha Rouva taivutti, rutisti ja murisi.Joseph Haydn: Luominen - Die Schöpfung - 12.9.2014 perjantai-illan ratoksi Musiikkitalossa in English, The Creation.Riemukas ja 110% täysipainoinen esitys, taas kerran RSO ja LintuMusic smileys plus nyt vielä extra bonuksena ihanat solistit: Topi Lehtipuu, Sandrine Piau ja Nathan Berg - tenori, sopraano, baritoni. Ms. Piau upeassa kullanhohtoisessa iltapuvussa, Topilla hienostuneen harmahtava puku, valkoinen paita ja sävy sävyyn solmio, Mr. Berg siniruutupaidassa, lila solmio, poninhäntätukka solmuna niskassa (10 pistettä siitäkin!), kapellimestarilla musta "virkapuku", valkoinen paita, kelta-oranssi solmio ja..

 

Kaikilla solisteilla niin loistava ääni ja äänten yhteensointi ettei parempaa olisi voinut toivoa. Taas kerran kapellimestari hemmotteli meidät viikonloppuun hyvillä mielin (melkein). Hyvillä mielin, riemusta kiljuen loppuunmyydyn salin 1700 kuulijaa ja katsojaa jäi kaipaamaan pysyvää tallennetta joka edes kalpeasti voisi toistaa illan huuman..Mukana oli suuri Musiikkitalon kuorokinsmiley ja loppukiitoksilla olivat kumartelemassa myös kuoron johtaja Tapani Länsiö ja kuoron englantilais-ääntämyksen loppusilauksen harjoittanut Christopher Bell. "Viimeisen päälle" kaikki tässäkin paketissa.."Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin saanut" - ai niin, minähän SAIN olla mukana! Kiitos siisCool, jälleen kerran.Noh nii, nyt pitäisi selittää tuo "melkein". Tai siis ei nyt kuitenkaan selitellä. Ende gut, alles gut. Backstagen eteen vedetään verho..Happy smileys

http://areena.yle.fi/tv/2384397

http://areena.yle.fi/tv/2384412

http://areena.yle.fi/tv/2384420


Nämä ovat katsottavissa ja kuultavissa vielä 29 vuorokautta. http://yle.fi/progressive/fynd/RSO/20141209_suomi.pdf, tuossa konsertin käsiohjelma jossa on viisaita sanoja.Ja nyt on kello 02.30 lauantaiaamuna. Malttaisikohan mennä nukkumaan?

 

 

Lisäys/tarkennus 15.9.: Suosittelen automaattivideotallenteen sijaan/lisäksi kuunneltavaksi konsertin radiotallennetta http://areena.yle.fi/radio/2335994?ref=leiki-rarp, siinä on mukana myös ennen konserttia pidetty, professori Martti Nissisen mielenkiintoinen ja hauska alustus Luomis-kertomukseen JA konsertin jälkeen yleisön villit ja hurmaantuneet aplodit!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS