Tapahtumia tai sitten ei

Totta, mitä toveri tarinoi...

OOPPERA ENNEN KAIKKEA MUUTA.  (WOLFGANG AMADEUS MOZART 1756-1791)

MINÄ USKON JUMALAAN, MOZARTIIN JA BEETHOVENIIN.  (RICHARD WAGNER 1813-1883)

MUSIIKISTA SAA SELLAISTA MIELIHYVÄÄ, JOTA ILMAN IHMINEN EI TULE TOIMEEN. (KONFUTSE 551-479)

MUSIIKKI KUULUU KOKO IHMISKUNNALLE, JA MELODIA ON SE ABSOLUUTTINEN KIELI, JOLLA MUUSIKKO PUHUTTELEE JOKAISTA SYDÄNTÄ.  (RICHARD WAGNER)

OOPPERA ON JUMALALLINEN ILLUUSIO, JOSSA SALILLINEN MUUKALAISIA KOKEE JOTAKIN YHDESSÄ NOIDUTTUINA USKOMAAN, ETTÄ KAIKKI HEIDÄN EDESSÄÄN ON TOTISTA TOTTA. HE TUNTEVAT MUSIIKIN KAUTTA NIIDEN IHMISTEN ILON JA SURUN, JOTKA ELÄVÄT AJAN TUOLLA PUOLEN, MUTTA PUHUTTELEVAT SILTI OMAA AIKAAMME.    (PAM BROWN 1928- )

MUSIIKKIA KUUNNELLESSANI EN PELKÄÄ VAARAA. OLEN HAAVOITTUMATON. EN NÄE VIHOLLISIA.        OLEN YHTEYDESSÄ AIKOJEN ALKUUN JA LOPPUUN.  (HENRY DAVID THOREAU 1817-1862)

 

 

Etsivä löytää...  Olen hiukan siivoillut huikeita paperipinojani ja tutkinut mappien sisältöjä, olen löytänyt kaikenlaista jännittävää.  Edellä on suorat lainaukset vanhasta tallenteestani jonka löysin kirjepankistani äsken.  Sillä olen ilahduttanut/ärsyttänyt/ kiusannut ystäviäni useammassakin yhteydessä oikein ahkerasti noin 10 vuotta sitten. Olen edelleenkin noiden poimintojen takana, lisääkin "kuolemattomia" ajatelmia löytyisi...  Itse en tietenkään osaa muotoilla tuollaisia mutta miksi pitäisikään, onhan noita jo ennestään ajatelleet sellaiset  niinku  Wagner, Mozart, Konfutse & co.  Leveä hymySilmänisku Paitsi että onhan minulla vaikuttavasta musiikista eräs henkilökohtainen tunnelman kuvaus, oikeastaan kaksikin: toisessa varpaita kihelmöi, toinen on pulssimusiikkia, yes. Pulssia tulossa (oletettavasti) Kansallisoopperan Pélleas & Mélisandessa ja Tampereella Bachin Johannes-passiossa (varmasti, myös kihelmöintiä), ajatuskin salpaa hengityksen jo etukäteen...

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS