kalenteri

Meillä kävi pyörremyrsky..

.. ihana, taitava, ahkera, itsepäinen, nokkela - ja vieläpä kaksin kappalein!

 

Pyörteiden välillä Wanhaa Rouvaa syötettiin hyväksi todetussa jokirannan ravintolassa (Tintå) ja narsissein kukitetun Teatterisillan kautta tehdyn sulattelulenkin jälkeen sekä pyörremyrsky(t) että Wanha Rouva taapersivat tahoilleen ja kaatuivat sänkyihinsä lopen uupuneina.
Mutta jo tämän ensimmäisen päivän apumyrsky antoi sysäyksen siihen että - ehkä - rupeaa olemaan mahdollisuus saada elämä joskus melkein entisille raiteilleen. Yritetty on, ja yritetään.

Seuraavana päivänä jatkettiin. Wanha Rouva kisasi pyörteiden kanssa siitä, mikä/mitkä edellisenä iltana kellarivarastosta takaisin raahatut tavarat saavat jäädä ja mitkä pääsevät/joutuvat kierrätykseen, Wanha Rouva ei ollut ihan vielä valmis heittämään pois koko entistä elämäänsä, lyhyttukkainen pyörre teki myös ison työn Wanhan Rouvan tietokoneasioihin liittyen.Smiley Pyörremyrskyt olivat käyneet joka pojan aarreaitassa (Clas Ohlson) hakemassa vähän erilaisia tarvikkeita kuten esimerkiksi ulkoisen kovalevyn, kyllä siihen nyt kelpaa siirtää ”kuolemattomia tekstejä” (?), valokuvia jne.

Minua muistutettiin siitä yleisohjeesta, että jos ostaa yhden uuden, esim. kirjan, ainakin kolme vanhaa on lähetettävä kierrätykseen. Kyllä niitä erilaisia kirjoja taas muutama läksikin kiertoon – joten voin hyvällä omallatunnolla ostaa eilen ”Kanta-asiakkaan onnenpäivänä” 20%:n alennuksella Donna Tarttin uusimman, ”Tiklin”, MSN and Yahoo Avatar: Smiley readingThe Goldfinch, 893 sivua..

On pääsiäinen. Yle Teema on lähettänyt eilen ja tänään Bachin Matteus-passion http://areena.yle.fi/tv/2155416

joka on tallennettu Leipzigin Tuomaskirkossa pari vuotta sitten. DVD-soittimessani pyörii äitienpäivälahja, Metropolitan-oopperassa tallennettu Richard Wagnerin Parsifal.. https://www.youtube.com/watch?v=8668wDE9N3g

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.12 | 22:12

Lainaukset herättivät kiinnostuksen hieman musiikin ulkopuolelle. Mattilan kirja menee varattavien listalle, kun nyt uusin pitkästä aikaa kirjastokortinkin.

...
23.12 | 18:09

Kiitos taas Ystäväni kaiken kattavasta kattauksesta konsertin saralta 😊. Rauhaisan ihanaa Joulunaikaa myös Sinulle❤️❤️💕

...
26.11 | 21:25

Kiitettävä(n pituinen) vyörytys. Luettava uudestaan ajan - vaan ei tupakin - kanssa. Antoisa enimmäkseen 'vain' Tampereen konserttitarjonnan varassa elävälle.

...
16.11 | 23:45

Ihana ja kaunis ja loistava kommentti illasta. Valitse joku tai kaikki,jokainen kumminkin on totta. Koska alat kerätä yhteen kirjaan nämä mus.talo elämyksesi.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS