Tapahtumia tai sitten ei

Myöhästynyttä "ystävänpäivää"

Vuonna 2013 ystävänpäivä on vasta torstaina niin että mekin jotka heräämme viikkoon vasta keskiviikkona, ehdimme vielä muistaa - jos siis harrastamme tätä Valentinuksen päivän ja postilaitoksen huomioimista ja internet-/tekstiviestien lähettelemistä...


Laivayhtiön joululahjalla päätimme ystäväni Anne-Marin kanssa lähteä "Tukholman rantaan ja takaisin", matka valittiin huolella ystävänpäivän lähelle. Ystäviä olikin lavalla puoli tusinaa, vanhat tutut, iloa levittävät Finlandersit. SydänNyt kuuntelimme ja katselimme heitä koko keikan ajan (kolme settiä) enkä yhtään ihmettele porukan suosiota - vaiks wagneriaani olenkin. Tutut muusikot pistivät parastaan ja kansa hurrasi, joku ehti tanssiakin, mutta niin moni vain istui ja kuunteli.  

- Täytyy tarkentaa: yöllä tanssikansa tanssi ahkerasti, mutta yön rytmit ilmeisesti olivat uuvuttaneet iloiset tanssijat niin että seuraavana iltapäivänä useimmat nautiskelivat vain kuunnellen ja katsellen...


Paluuiltapäivän viimeisten valssien jälkeen (Aamu Airistolla, Kultaa ja hopeaa) aloittivat jotkut tiukan rytmitaputuksen  "we want more, we want more".  Wanha Rouva oli jo aikaisemmin esittänyt toivomuksen että tahtoo kuulla taas sen En voi sua unhoittaa poies vaik en ikänään sua saa...".  Ja tulihan se!  tuli ihan henkilökohtaisen omistuksen keraVau! Finkut laulavat äänissä a capella vieläkin koskettavammin kuin muuten, minun mielestäni...Silmänisku


Sataman terminaali oli tupaten täynnä abiristeilylle lähteviä nuoria, onnea ja menestystä heille, irroittelut ennen ylioppilaskirjoituksia ovat varmasti paikallaan.


Koin toisen ystävänpäivän tänään, kun taloyhtiön huoltomies taas kerran  pelasti Wanhan Rouvan pulasta. Talo jossa kotini on, on yli 40 vuotta vanha ja ilmeisesti rakennusvaiheessa on tehty perustavanlaatuisia laiminlyöntejä tai virheitä putkistoissa niin että jatkuvasti joku rööri jossakin on tukossa. Taas kerran meilläkin. Kolmessa tunnissa ystävällinen apuhenkilö tuli vempaimineen ja avasi tukkeutuneen putkisolmun.


Siinä kun  huoltohenkilö askaroi ja puuhasi, tuli mieleen että tässä olisi paikka antaa kiitosta! mihin sitä yksinäinen vanhempi rouvahenkilö tällaisessa tilanteessa turvautuisi muuta kuin ns. yleiseen apuun? Kun tämä apuhenkilö vielä on aina ystävällinenkin ja avulias, mietin että mitä keksisin. Meillä kun ei ole kahvinkeitintä (kahvia ei juoda), joten en voi ilahduttaa häntä edes  kahvikupposellakaan päivän piristykseksi.


Aaa... mutta tuossa olohuoneen pöydällä on upouusi, lukematon kirja joka on ylimääräinen. Siitä sit vaan kyselemään että luetko, lukeeko vaimosi, harrastatteko lukemista. Joo-o, viimeisiä luettuja oli mm. Kjell Westön Missä kuljimme kerran - ja se ratkaisi. Omat ahaa-elämykseni ja ideani tulevat yleensä viiveellä mutta nyt näytin tätä kirjaa ja kysyin, joko heillä on se. Ei, ei ollut, mutta joulun aikaan oli ollut puhetta että pitäisi hankkia. Kiitos ja kumarrus, tässä se on, hyviä lukuhetkiä teille kummallekin!!!Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS