Tapahtumia tai sitten ei

Kylmä kuohuva käy janojuomasta..

.. mutta jos se pääse vähänkin lämpenemään, kuplat vain juovuttavat.Silmänisku On muutama kuohuva jotka kyllä maistuvat hyviltä ei niin jääkylminäkin, kuten esim. Besserat. Sen seuraan voisi lisätä vielä pari kolme muuta samppanjaa joista Wanhalla Rouvalla on viime vuosilta antoisia muistojaHehe - niitä nautitaan yleensä syksyn sateilla eikä silloin aina huomaa..Laatikoiden keskellä elämäni jatkuu sekavana.  Oma musiikki, omat levyt, omat loistavat kaiuttimet ja puolityhjän olohuoneen kaiku lohduttavat musiikilla joka välissä kun tuntuu epätoivoiselta. Parhaillaankin ihana Jonas KaufmannSuukko julistaa Richard Wagnerin parantavaa neroutta. Nyt huomaan musiikin vaikutuksen jonka toki olen tiennyt ja josta jatkuvasti ”saarnaan”, mutta koen sen nyt korostetun omakohtaisesti. Ehkä musiikki (ja muusikot?) pelastavat mielenterveyteni jälleen kerran.Remontin alkaessa vastailin tilannetta kommentoiville ystävilleni että Sirpanpäivillä sit juhlitaan – haa, viime päivinä aikamääre on muuttunut ”kunhan jouluksi kotini on taas koti”. Kas kun ei riitä, että laatikot ja ylimääräinen tavara, jolle ei enää löydy säilytyspaikkaa (hienoiksi saneeratut keittiö- ja olohuoneen komerotilat), saadaan pois lattialta jonnekin – poraaminen, paukuttaminen ja remppamiesten juoksu portaissa, hississä jne jatkuu vielä monta kuukautta. Teoriassa koko homman talossa pitäisi olla valmista marraskuun lopussa, mutta kun katsoo yleisissä tiloissa olevia työn jälkiä ja kun tietää, että vielä on A-rappu kokonaan (talossa 8 kerrosta) ja puolet B:stä tekemättä – kiirettä pitää.  Poraamista riittää.  Kivipöly leviää.  Jospa siis jouluksi, joulurauha?Wanha Rouva kuitenkin saa olla oman tietokoneensa ääressä, hissutella oman aikataulunsa mukaan tai olla hissuttelematta. Ja ystävät muistavat, kiitos teille kaikilleSydän jotka olette tänäänkin, isäni nimipäivänä, tavalla tai toisella olleet kanssani.Olen löytänyt kymmenistä kirjalaatikoista unholaan vaipuneita teoksia jotka ovat olleet piilossa takimmaisina kirjahyllyjen takariveissä, sieltä pulpahtelee esiin elämäni historiaa. Saatuja, itse ostettuja, divarista hankittuja, vanhempien hyllystä ”talteen otettuja”. Itse hankkimistani näen, miten makuni on muuttunut = miten elämä on muovannut lukijaa. SilmäniskuHelposti huomaan, että jako kahteen on aika selvä: on dekkarit ja muu kevyt kirjallisuus, jota luetaan silloin kun pään täytyy saada levätä (paitsi Varekset jotka aina hankitaan ja luetaan heti tuoreeltaan!) ja sitten ovat ne opukset, joihin haluan syventyä ilman minkäänlaista ulkoista häiriötä.  Nämä jälkimmäiset joutuvat nyt odottamaan talven pimeitä iltoja, pakkasia ja liukkaita jääkelejä, ne saavat uudelleenlukuvuoron vasta sitten kun kotini on taas koti.

 

Tänään illalla klo 21 Stockholm i mitt hjärta, iloinen musiikki raikukoon!  http://www.svt.se/allsang/  

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Salli | Vastaa 17.07.2013 12.39

Blogiasi luen, mutten pysty vastaamaan - ei anna tila myöten muuta kuin lyhyisiin kommentteihin. Email mulle parempi. Onnea vanhaan kotiin ja kesiä!

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS