Tapahtumia tai sitten ei

Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa..

 .. siis viimeistään tipahtamisvaiheessa on nuolaistava. Eller huru? Wanha Rouva luuli eilen, että nyt voi nuolaista, kun putki- sähkö- ym remontin vastaava lupasi, että myllerryksen kourissa 2,5 kuukautta ollut kotini on linjasaneerauksen osalta muuttovalmis ja hän, tämä huolissaan olevaa Rouvaa hyvin palvellut vastaava mestari pääsee lähtemään kesälomalle. Kuten hän sitten lähtikin.Silmänisku

 

Kuvioita on sotkenut keittiökalusteiden asentaja, joka suhtautui jotenkin hälläväliä-asenteella Wanhan Rouvan aikatauluihin. Wanha Rouva teki ulkopuolisen ”maksetun apuhenkilön” kanssa perjantai-iltapäivällä aivan turhan käynnin kotonaan, jossa kalusteasennus oli vielä kesken.Vihainen

 

OK. Pistettiin siis Wanhan Rouvan (ja ystävien) aikataulut aivan uusiksi.  Maksettu apuhenkilö tuli lauantaipäivänä uudelleen. Lauantai oli alun perin varattu WR:n omissa suunnitelmissa siihen, että silloin evakkoasunto pannaan vuorostaan pakettiin, ystävä AM:n kanssa oli sovittu, että hän roudaa kamat Turkuun sunnuntaina.  Nyt AM joutuu lähtemään kotoaan lähes aamuyöstä, kun Wanhan Rouvan ohjelmaan sunnuntai-iltapäivänä taitaa tulla iloinen yllätysvierailuHymyilevä..

 

Nyt on kello 16 lauantai-iltapäivällä, Turun kodissa saatiin parissa tunnissa kolmen hengen (apuhenkilö, hänen rouvansa + WR) voimin olohuone puretuksi paketista. Samalla huomattiin, ettei sähköä tulekaan vielä muualle kuin steriilinvalkoiseen kylpyhuoneeseen ja keittiösyvennyksen työpisteen valoihin.. VihainenJääkaappi ei toimi, ei pakastin, ei TV, ei levysoitin, ei eteisen valot, ei muutkaan kattovalot. Toivokaamme siis aurinkoista sunnuntaita ja sähköasentajalle aikaista maanantaiaamuaHehe..

 

Mutta miten ihana onkaan Turun kaupunkikeskusta.. varsinkin, jos ei liiku niillä nurkilla missä historiallinen Aurajoki-näkymä Auransillalta Domiin päinSurullinen on myllerretty..

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

18.08 | 06:22

Upeita teoksia, varmaan livenä vielä hienompia! Kiitti kuvista!

...
15.08 | 12:29

Olipa jännittävä matka, suorastaan vähän liiankin jännittävä!

...
09.07 | 20:25

Upeita kuvia taas. Tommy Taberman on mun juttu.

...
23.05 | 08:51

En oo varma, mut ainakin se kuuluu Espanjalle ja on osa Eurooppaa. Me haettiin sieltä tankkerilla öljyä, vuonna 1 ja 2, en tiiä onks siellä enää sitä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS