Tapahtumia tai sitten ei

Yhdeksän tuntia Ringin välipäivänä

Wanha Rouva heräsi torstaina epämääräiseen aikaan aamulla,  vieläkin pyörryksissä edellisillan Valkyyriasta (lue: SuukkoJonas KaufmannSuukko) .

Pyörryksissä myös yhdestä ikävästä ja yhdestä iloisesta uutisesta. Surullinen

Päivä avautui harmaana. Oli ollut ajatus käydä nyt tekemässä alkukatsaus Kiasman runsaaseen näyttelytarjontaan. Ehkäpä en lähdekään? Mutta ne CityCity -lippuun ladatut, jo maksetut matkat! Hitaasti aamuvalmisteluja suorittaen päätin kuitenkin lähteä pyörähtämään itäisessä Suomessa. Mitä tässä muutakaan tekemistä olisi kuin ajella linja-autoilla siellä ja täällä..

 

  

Poistuin evakkoasunnostani kymmeneltä. Roskiksen kautta. Sinnekin on aina lähdettävä, ei oo tuossa omassa pihassa. Satoi.Vihainen Seutuliikenteen bussiin kiipesin n. klo 10.25 ja Turku-Helsinki -erikoispikavuoroon tuntia myöhemmin. Bussissa minulla oli hyvää aikaa miettiä, miten parhaiten käyttäisin jäljellä olevat, 8.6. vanhenevat matkat. Kannattaisiko iltaisin maksaa taksi Turusta tänne kun seutumatkojakin on maksettuna toisella kortilla? Tämän keikan lisäksi käytettävissä olisi vielä viisi (5) matkaa, siis 2x Helsinkiin ja takaisin ja yhden kerran sieltä pois.Hämmentynyt

 

 

Kevään konserttitarjonta on oikeastaan jo ohi, siis  ne konsertit joiden vuoksi minä lähtisin Helsinkiin, KuiskausTampere on vuorossa vielä kerran mutta se onkin aivan eri juttu!  Kiasman näyttelyt jatkuvat syksyyn saakka ja vaativat ainakin kaksi kierrosta ja monta tuntia. Viimeinen seutubussi Turusta tänne lähtee nyt arkisin klo 20.35, siis Helsingistä pitäisi poistua viimeistään klo 17.00-erikoispikavuorolla. Ystävätkin Helsingissä ovat kovin kiireisiä ennen kesälomia, pöydät on saatava puhtaaksi! joten tapaamisetkaan eivät oikein mukavasti onnistu. Nykyisessä elämäntilanteessa en itse ole - senkään vertaa kuin ennen - halukas jäämään yöksi kenenkään sohvalle.

 

 

Summa summarum: ostosmatkoja 2 kpl ja 1 kpl Tampereen konsertin jälkeen palaamiseen (peruutan hotellivarauksen). Siinäpä se. Seuraavalla kerralla Gudrun Sjödenin myymäläkö? ja Vuokko! Eihän sitä ostaa tarvitse vaikka ostosmatkalle lähtisikin..Hehe

 

  

Kun saavuin sateiseenVihainen ja tuuliseenVihainen Helsinkiin puoli kahden aikaan, kävelin ensiksi kauppaan A), sieltä apteekkiin B), sitten Kiasman kauppaan C) josta löysin entisen työpaikkani tanssilinjan 20-vuotista taivalta juhlineille rautarouvilleHyvä pikku lahjan, ja lopuksi paikkaan D) josta hankin skumppapullon kestokorkin(kin). Erikoispika Turkuun Kampin montusta klo 15. 

 

 

Turun loistavaa kaupunkiliikennettä hyväksikäyttäen olin oman ruokakauppani ovella kauppatorin laidassa hyvissä ajoin ja jo 18.35 istuin seutuliikennebussissa. Perillä täällä kassieni kanssa vähän ennen ilta-seitsemää.Hymyilevä  Mutta olin todella väsynyt! En oikein kunnolla saanut busseissakaan nukutuksi, menomatkalla tiukka (?) suunnittelutyö ja korvanapeista kuunneltu radio-ohjelma pitivät hereillä, radio-ohjelmat paluumatkallakin.

 

 

Tänään Teemalla jatkuu SydänNibelungin sormus – Der Ring des NibelungenSydän.

Teeman ohjelmaesittelystä: Neliosainen eeppinen ooppera vallasta ja rakkaudesta, vanhojen jumalten tuhosta ja ihmisten aikakauden koitosta. Metropolitan-oopperan esitys vuodelta 2010 on oopperatalon kaikkien aikojen mahtavin tuotanto.

Vuorossa on Siegfried. Huomenna lauantai-illan huumassa mennään mukaan Jumalten tuhoon. Aaahhh.. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Satu kaveri Espoosta | Vastaa 25.05.2013 09.17

mun luona sun ei tartteis nukkua soffalla! Luovuttaisin sinulle sänkyni ilomielin, jos vaan saisin sinut tänne Espooseen edes yhdeksi yöksi Tervetuloa

WRR 25.05.2013 10.06

Kiitos Satu - minulla on idea, palaan asiaan privaattipostissa :)

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS