Tapahtumia tai sitten ei

Mä lehden/lehdet luin, osa 2

Paikallisessa urheilulehdessä, sen tekstiviestimielipiteissä näkyy tänään (24.4.) Hannu Kulmalan puuskahdus: "Nyt, kun on saatu säästettyä terveysmäärärahoissa mittavasti, voidaankin ylijäänyt raha käyttää johonkin todella tärkeään. Tehdään toinenkin kävelysilta, joka ei johda mihinkään, tai rakennetaan peräti yrittäjille lahjaksi toriparkki." VihainenLoistavasti kiteytetty Turun kunnallispolitiikan linja! Lisämausteeksi suosittelen kaikille television MOT-ohjelmaa 22.4.: http://areena.yle.fi/tv/1866178, siinäkin Turku on hyvin esillä..

 

Samassa lehdessä lukijan kolumnissa Turun Seudun Arkkitehtien paikallisasiamies Tiltu Nurminen kaipaa vuorovaikutussuunnittelijaa kaupungin rakentamiseen - kuten Helsingissä, jossa kaupunkisuunnitteluvirastossa on 3 vuorovaikutussuunnittelijaa arkkitehtien apuna. Nurminen haaveilee, että sama voisi toimia Turussakin.

 

Helsingissä Hakaniemen torin alle suunniteltu parkkiluolakin on viimeksi näkemieni lehtitietojen mukaan jäämässä valtuustossa häviölle. Ei vaan Turussa, vaikka turkulaiset ovat oman toriparkkihankkeensa monikymmenvuotisen vitkuttamisen aikana jatkuvasti vastustaneet sitä. Yle uutisten Suora linja TV 2:ssa eilen 23.4. kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi tilanteen: http://areena.yle.fi/tv/1867558.

 

 

Åbo Akademin liiketaloustieteen professori Alf Rehn nostaa TS-kolumnissaan esille poliitikkojen tavat pyytää anteeksi ja sen, etteivät yritysjohtajat pyytele anteeksi millään tavalla eikä koskaan. Nerokkaasti analysoitu, niin kuin Rehn kolumneissaan niin usein ennenkin, tätäkin suosittelen ajatustenherättäjäksi meille kaikille: http://www.ts.fi/mielipiteet/kolumnit/477639/Oi+anteeksi.

Että oppisimme kuulemaan/katsomaan anteeksipyyntöjä tai niiden puuttumista vähän tarkemmin.

 

TS-mielipiteissä joku vielä kaipaa laadukkaampia t-paitoja jotka kestäisivät. Hän ei ole varmaan koskaan omistanut Marimekon Tasaraita-paitaa.. Nehän eivät kulu kulumallakaan, nimim. Uskollinen Maripaitojen Käyttäjä.

 

Paikallinen urheilulehti ei petä ulkoasultaan tänäänkään, sen kaikkien sivujen layout on sekava niin kuin on ollut jo pidemmän aikaa, mainoksia ainakin yhtä paljon kuin asiatekstiä. Varsinaiset urheilusivut ohitin tänään nopeasti.

 

Hesarissa Merkintöjä-kolumnissa Jyrki Räikkä yhdistää jääkiekkoilijat ja Arkadianmäen roolipelaajat..Hymyilevä

 

Henkilökohtaisesti minut pysäytti HS-otsikko "Laaja homelakko Lahdessa". Juttu kertoo erään sikäläisen koulun homeongelmista ja henkilöstön plus oppilaiden kokemista altistumisoireista. Tulipa mieleen, olisiko entisen työmaani henkilöstö ollut valmiit lakkoon, kun toimittiin tilapäisissä tiloissa ja kanslian peränurkassa puurtava, silloin ei vielä niin Wanha Rouva joutui pitkiin astmatutkimuksiin (omalla kustannuksella tietenkin) ja lopulta sai diagnoosinkin, joka takasi loppuelämäksi kalliin lääkityksen?Surullinen No joo, kieltämättä olihan siinä saumassa moni muukin asia hoidettavana.Hehe

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 13:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

...
08.04 | 20:10

☺♥

...
08.04 | 11:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

...
23.03 | 20:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS