kalenteri

Kun stressi ei sittenkään hellitä..

.. mitä voi tehdä? Kun aika loppuu kesken. Kun olet yksin ja tumpeloEpävarma.  Kun kaikkien hyvää tarkoittavien ystävien ja tuttujen luvattu ja sovittu apu ei osukaan siihen aikaan ja siten kuin sitä eniten tarvitsisit, kun kaikilla on jotakin muutakin tärkeää menoa/toimintaa juuri silloin – kun itse olet niin kauan saanut olla ja elää ettet ole isommin erikoisapuja tarvinnutkaan. Kun heräät aamuyöstä neljältä, neljän tunnin yöunen jälkeen eikä sanomalehdissäkään ole mitään piristävää, päinvastoin, paikallisen sinfoniaorkesterin syksyn ohjelmistosta on juttu, joka viestittää ettei tulevana syksynäkään tarvitse kovin usein mennä ”omia” kuuntelemaan (no, se ei ole se suurin ongelma, päinvastoin).

HämmentynytStressi hyökyy päälle vastusteluistasi huolimatta ja näyttää todeksi sen, ettemme vieläkään osaa lukea toistemme ajatuksia. Kun jokainen meistä joko ajattelee omien kokemustensa taustaa vasten tai sitten ei ajattele, sanotaan enemmän kuin ajatellaan ja unohdetaan osa – kommunikointi ei taaskaan toimi. Kun on niitä muitakin juttuja mietittävänä ja hoidettavana.

Kun asut ja elät yhdessä ja samassa paikassa kymmeniä vuosia ja sitten siihen olotilaan tulee useita muutoksia, joita aiheuttavat vieraat ihmiset joille et ole mitenkään erityisen merkityksellinen, vain yksi sijoituskohde. Mitä voi tehdä kun tila ja aika loppuu kesken? Konkreettisesti. Hämmentynyt

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.12 | 22:12

Lainaukset herättivät kiinnostuksen hieman musiikin ulkopuolelle. Mattilan kirja menee varattavien listalle, kun nyt uusin pitkästä aikaa kirjastokortinkin.

...
23.12 | 18:09

Kiitos taas Ystäväni kaiken kattavasta kattauksesta konsertin saralta 😊. Rauhaisan ihanaa Joulunaikaa myös Sinulle❤️❤️💕

...
26.11 | 21:25

Kiitettävä(n pituinen) vyörytys. Luettava uudestaan ajan - vaan ei tupakin - kanssa. Antoisa enimmäkseen 'vain' Tampereen konserttitarjonnan varassa elävälle.

...
16.11 | 23:45

Ihana ja kaunis ja loistava kommentti illasta. Valitse joku tai kaikki,jokainen kumminkin on totta. Koska alat kerätä yhteen kirjaan nämä mus.talo elämyksesi.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS